Beehh0123

Junior
  • Aantal berichten

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Beehh0123

  1. Exact! Precies dat is het hele ding. Begrijp de koper goed, echter begrijpt hij niet dat verkoper dit anders aan had moeten pakken en ik enkel probeerde te helpen, waardoor hij alles op mij afgeeft.. Op het moment ben ik -wederom- met koper én verkoper (die zich eindelijk weer laat horen) in gesprek. Als het goed is komen zij binnenkort samen met de auto langs, zodat ik er naar kan kijken! Hoop hen dan eindelijk tevreden te kunnen stellen!
  2. Dat is precies het probleem inderdaad! Ik sta overal voor open en help iedereen graag, echter wordt een goede oplossing mbt garantie uiteindelijk niet gewaardeerd, en heb ik niet eens de kans gekregen de sensoren eerst zelf te bekijken.
  3. Mijn vraag is of koper dit aan mij toe kan rekenen zonder te weten hoe of wat, maar aan de hand van wat verkoper heeft gezegd. En klopt is toevallig, zou er heel graag naar kijken ook! Echter heb ik hier de kans nog niet voor gekregen van.. zodoende contact gezocht met verkoper of hij langs zou willen komen met geen reactie.. Ben er nu mee bezig via 3e buitenstaande partij dit te regelen!
  4. Omdat dit bekende klanten betreft. Klus kan kwalitatief prima uitgevoerd worden en is ook gedaan, echter wordt op oudere auto's met verweerde lak etc nooit garantie gegeven ivm mogelijk mindere hechting vd folie.
  5. Verkoper wist dit, koper ook. Verkoper heeft koper verteld dat hij hiermee naar mij moest gaan omdat hij dacht dat dit na het wrappen gekomen was. Wat er precies defect is kan in het systeem niet uitgelezen worden
  6. Ik heb de bestanden met foutmeldingen doorgestuurd. Hier staan echter geen datums bij. Of dit dus door mij is gekomen is niet zeker lijkt mij..
  7. Om verdere misverstanden in de toekomst te voorkomen, inderdaad! Had dit eerder duidelijker moeten omschrijven..
  8. De stelling is wat onduidelijk begrijp ik sorry. Er is geen garantie, en dus geen garantiebewijs gegeven aan klant, want; - Autolak te oud hiervoor + Bumpers in slechte staat. Dit is meer dan duidelijk overeengekomen. Omdat op het forum gevraagd werd of deze overdraagbaar is is dat er tussen gekomen. (Ging het verder niet om) Dit wist koper tijdens verkoop; En betreft het laatste stuk, klopt heb ik hier weer van geleerd. Was een klant die vaker is geweest en bekend was met het hoe en wat. Zodoende hierbij ingeschoten.. maar van fouten leert men!!!
  9. Waarom bluf ik als ik vragen mag? Er hoeft geen partij gekozen te worden oid, ik vraag me enkel af of hij de "defecte" sensoren zo in mijn schoenen kan schuiven? Heb ik een probleem als hij niet bluft? Geen idee eerlijk gezegd, ik heb voor verkoper gedaan wat hij wilde. Afsprsak nagekomen. Factuur heeft hij meegenomen maar is hij kwijt (nieuwe eigenaar heeft deze dan ook niet) Tenzij bewezen kan worden dat de sensoren door mijn toedoen niet werken. Echter geeft de melding geen data aan..
  10. Het probleem momenteel heeft ook niks meer met garantie te maken.. dit was de aan deze voorafgaande discussie met meneer. (Waarvan hij achteraf ook aangaf ongelijk te hebben gehad) Een deel van de parkeersensoren werken niet. Nieuwe koper wil dit op mij verhalen omdat verkoper tijdens verkoop heeft verteld dat dit na het wrappen is gebeurd. (Had hij natuurlijk zsm mee terug moeten komen maar dat terzijde)
  11. Dit is wellicht een goede optie bedankt! Koper zal zich misschien ook wat anders opstellen in dergelijke situatie
  12. Klopt. Nieuwe eigenaar wil echter niet betalen. Heb deze manier al voorgesteld, maar meneer blijft enkel mij bedreigen. Heeft mijn inziens ook weinig vertrouwen meer in verkoper..
  13. Review heb ik op gereageerd, mag van mij blijven staan. Weegt niet op tegen de vele goede (eerlijke) revieuws. Neem graag mijn verantwoordelijkheid wegens mijn klant verkoper dus als hij hiermee langs komt. Hij belooft wat, hij zal dan ook moeten zorgen dat dit geregeld wordt lijkt mij..
  14. Garantie is niet overdraagbaar maar dit is niet van toepassing aangezien met de verkoper is afgesproken dat het geheel op eigen risico zou zijn. Hij heeft zich hierin vergist tegen koper, zoals ook toegegeven door hem. Vanwege de vervelende situatie wilden verkoper en ik de koper helpen dmv het 50/50 vergoeden. (Ik en verkoper vergoeden) Het probleem is nu echter dat toen dit opgelost was meneer opnieuw dreigend/ dwingend ging bellen/ berichten mbt de sensoren. Ik heb aangegeven dat hij geen contractspartij van mij is en dat verkoper hier mee terug mag komen. Echter dienen dit soort problemen gemeld te worden zodra deze ontdekt worden. Niet eerst snel de auto verkopen, met beloftes over dingen die ik ga doen terwijl hier aan mij niks over gemeld is/ besproken. De nieuwe eigenaar is logisch gefrustreerd vanwege meerdere zaken met de verkoper, en gaat natuurlijk uit van verkoper zijn belofte, en gaat vervolgens mij bedreigen deze waar te maken.. (voor ik uberhaupt antwoord heb kunnen geven)
  15. De nieuwe eigenaar is degene die moeilijk doet, de originele klant van mij houd wijselijk zijn mond tegen beide. Weet dat hij fout zit, telefonisch aan mij toegegeven. Tegen een klein tarief wil meneer niks van weten helaas.. Garantie is niet overdraagbaar omdat er vele aspecten zijn waarom de garantie voor bepaalde delen etc niet geldig kan zijn. Originele eigenaar weet wat er onder de folie zit en is besproken, en weet wat wrappen inhoudt. Nieuwe eigenaar weet hier niks vanaf en zit dus vaak met hoge verwachtingen die niet waargemaakt kunnen worden oid
  16. Snap ik echter heeft verkoper dit beloofd aan koper zonder iets na te vragen/ overleggen etc.. daarom is de situatie voor mij zo "uit de lucht komen vallen"
  17. Hij zou dit dan toch op moeten lossen met verkoper lijkt mij? Verkoper heeft mij niks laten weten, folie liet schijnbaar al snel los ruim voor verkoop. Ik wist van niks ook niet dat de auto verkocht zouworden en wordt hier door nieuwe eigenaar gelijk mee aangevallen..
  18. Garantie krijg je inderdaad bij een carwrap. Echter wordt vooraf met de klant de auto nagekeken op gebreken en evt afwijkende afspraken gemaakt. Met deze klant is duidelijk afgesproken dat er geen garantie op de wrap zit. Dit heeft klant later ook toegegeven aan de nieuwe eigenaar. Ik zou graag zien dat de originele klant hier inderdaad mee langs komt. Echter is deze ook het "gezeur" van meneer beu en reageert niet meer op beiden. Garantie is niet overdraagbaar omdat er standaard met elke klant vele aspecten worden besproken betreft garantie. Er zijn veel dingen waar geen garantie op gegeven kan worden etc, daarbij om situaties als deze uit te sluiten. Betreft de sensoren, ik zou er graag naar kijken. Is waarschijnlijk simpel op te lossen. Ik ben de slechtste niet en help altijd graag, ook al ben je geen klant van mij. Echter zoals in eerste bericht vermeld voel ik mij dusdanig bedreigd door de nieuwe eigenaar niks meer met hem te maken te willen hebben. Ik heb vanwege de dreigende toon etc contact gezocht met rechtsbijstand, omdat ik meneer wel wilde helpen maar op deze manier totaal niet meer. wie mij aangaf; meneer is geen contractspersoon van mij. Kan dus geen aanspraak maken op een overeenkomst die met een ander is gesloten. Ik heb niet heel het verhaal getypt natuurlijk maar deze meneer probeert al van begin af aan met dreigen en dwingen, vals beschuldigen etc zijn zin te krijgen. Kwam hij het normaal vragen had ik gewoon geholpen namelijk..
  19. Zou ik kwaad om worden ja echter tegen degene die mij dit beloofd heeft en dat is de verkoper.. niet ik. Hij probeert tegen mij van begin af aan al alles af te dwingen met dreigen, terwijl ik met hem niks te maken heb in principe. Is nooit klant geweest van mij. Had verkoper namelijk eerst aan mij gevraagd hoe het zat had ik hem duidelijk kunnen maken dat er geen garantie meer geldig zou zijn met verkoop. Hij moet niks uit mijn naam beloven zonder mijn weten. Hij belooft van alles zonder na te vragen= hij lost het op toch?
  20. Ja overdraagbaarheid is uitgesloten in a.v. Ik heb de sensoren losgehad en weer vastgemaakt ja
  21. Ik heb hem aangeboden, in samenwerking met de oude eigenaar de losgelaten folie te herstellen. Hierna komt koper (Y) opnieuw met zeer dreigende berichten over de sensoren. Het lijkt mij dat het aan verkoper zaak is hiermee naar mij te komen, niet aan koper. P.s. garantie is niet overdraagbaar , halfjaar geleden
  22. Bumpers worden gedemonteerd, dit kan een gevolg zijn hiervan. Echter zaten deze er al niet juist op vooraf. Valt niet onder garantie, echter help ik mensen graag dus als de vorige eigenaar hier mee terug was gekomen en dit netjes had gevraagd had ik er zeker naar gekeken. Echter wil deze meneer zijn gelijk afdwingen met constant dreigen etc waardoor ik dit niet voor hem wil doen. Komt de vorige eigenaar, mijn klant dus, hier mee doe ik dit zeker!
  23. Precies, echter krijg ik nu op google slechte revieuws van deze persoon. Erg vervelend aangezien ik mijn best heb gedaan hen te helpen, ondanks dat dit niet mijn taak is. Wil koste wat kost zijn zin krijgen..
  24. Ik heb een auto gewrapt voor klant. Deze heeft de auto verkocht, tijdens de verkoop constateerde koper losgelaten folie, en een foutmelding. Verkoper heeft hem beloofd dat hij hiermee naar mij kon gaan. Koper wilde de auto namelijk enkel kopen indien dit opgelost zou worden. Verkoper heeft mij nergens over ingelicht, niet over verkoop, loslaten en de melding. Meneer (koper) komt in eerste instantie garantie eisen. Voor alle papieren nagekeken te hebben wil ik hem hier in eerste instantie mee helpen, ookal is onze garantie niet overdraagbaar. Later blijkt dat er sowieso helemaal geen enkele garantie is gegeven op betreffende dienst. Meneer blijft op grond van -dus niks- aandringen op garantie. Dreigen met advocaat etc etc. Ook na hem meermaals te hebben duidelijk gemaakt dat hij geen enkel recht op garantie geldig kan krijgen, blijft hij dreigen. Omdat ik zelf graag mensen help, en zijn kant best snap heb ik met de vorige eigenaar de afspraak gemaakt de kosten 50/50 te vergoeden voor deze man. Hiermee was de kous af. In principe heeft meneer niks met mij te maken en andersom en is dit een kwestie tussen hem en verkoper. Dit wilde meneer echter niet begrijpen, om van het gedoe af te zijn en mijn goede wil te tonen dit dus afgesproken. Een aantal weken later ontvang ik in mijn vakantie een mail met de vraag dringend contact op te nemen. Ik vertel donderdag terug te zijn en dit dan te doen. Die dag kom ik om 1100 aan op de zaak met intentie hem te gaan bellen, ik zie een aantal berichten; - ik zou bellen - je kunt er ook voor kiezen dit niet te doen - wat denk je hiermee te bereiken Een beetje verward bel ik hem op met de vraag wat er aan de hand is. Hij is bij de mercedes geweest en een aantal sensoren blijken defect/ verkeerd geplaatst. Wederom wil hij dit bij mij afdwingen dmv dreigen. Hij gaf ook nog even toe dat zijn advocaat nu toch zei dat mbt garantie er afgesproken kan zijn dat hier geen sprake van is dus dat ik gelijk had. Zonder excuses oid voor het hele voorgaande gedoe. Zal verder niet op de details in gaan, maar aan de hand van zijn dreigende/ dwingende gedrag belde ik de rechtsbijstand. Deze vertelde mij dat meneer inderdaad geen contractspersoon van mij is en dus geen aanspraak kan maken op een overeenkomst die met een ander is gesloten. Maar dat ik het evt toch voor hem kon oplossen om verder gedoe te voorkomen indien ik dit wilde. Ik heb meneer toen nogmaals uitgelegd, geen contractspartner te zijn van mij, en dat ik iedereen graag help mits op een normale manier gevraagd. Het oplossen zou ik ook in alle situaties gedaan hebben, is waarschijnlijk heel simpel te verhelpen, maar de manier waarop deze meneer tegen mij spreekt/ mailt vind ik zodanig onprettig niks meer met hem te maken te willen hebben. Hij zou blij moeten zijn dat ik hem wilde helpen met de garantiekwestie. Maar zegt enkel steeds; verantwoordelijkheid alweer ontwijken, advocaat, heb getuigen etc etc Meneer dreigt nog even zijn advocaat in werking te zetten en deze beslag te laten leggen op mijn spullen middels een deurwaarder. Ik heb niet meer gerageerd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.