Jump to content

w de linge

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • How did you find us:
  zoekmachine
 1. Dank voor reactie Branco, het antwoord op jouw vraag wordt gegeven door Joost en daarnaast ben ik nog wel actief in NL. Is dus inderdaad een zoektocht, ook al zijn we EU met vrij verkeer van personen, goederen en diensten....
 2. Beste Edo, Dank voor je reactie en suggestie, maar mijn vraag is dan gelijk aan die van Rik. Dat blijkt namelijk steeds het punt te zijn, er dient toch tenminste 1 bestuurder in NL woonachtig te zijn?
 3. Beste Ron, Dank voor de reactie. Voor wat betreft de activiteiten van de werk bv ben ik gemiddeld nog 1-1,5 week per maand in NL, betreft advieswerk. Zie dan gemiddeld 2 klanten. Buiten NL geen activiteiten met werk bv. Als ik jou goed begrijp dan moet er dus beeindigd worden en dat is nu net wat ik (liever) niet wil. Over beei diging en 'afrekening' heb ik n. l. ook al verschillende adviezen ontvangen, dat maakt een beetje kopschuw, vandaar.
 4. Beste mensen, Sinds jaren heb ik een stamrecht en werk bv met bescheiden activiteit (< 40k omzet). 2 jaar geleden verkochten wij onze boerderij en kochten een nieuwe woning. Vlak voor de overdracht overleed mijn vrouw plotseling. Nieuwe huis afgeblazen, oude huis wel verkocht. Kreeg van vrienden in buitenland uitnodiging om bij hen te komen wonen. Qua werk was dat prima te doen, dus "ja". Vanaf dat moment kwam ik in een situatie die ik niet kende: met een BV is een woonadres in NL vereist. Zo niet: uitschrijving kvk, bankrekening, afrekening fiscus, etc. Heb dat nu 2 jaar kunnen regelen via "brief-adressen", maar dat wordt steeds lastiger. Ben al bij 2 -bekende- accountantbureaus geweest, 2 totaal verschillende en achteraf niet kloppende 'mogelijkheden' gehad. Het liefst laat ik mij uitschrijven in NL maar wel de BV-tjes behouden. Heeft er iemand een idee hoe ik dit zou kunnen oplossen? Alvast dank voor lezen en meedenken!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept