Jump to content

WebshopCreator

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Company or organization name
  Meraki Development
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  expert advies
 1. Mijn gemeente wist geen antwoord te geven op mijn scenario (soortgelijk geval hebben ze blijkbaar nog nooit eerder meegemaakt). Maar als ik een slijterij-vergunning in bezit heb en alles via mijn webshop verkoop (mensen bestellen), en als mijn bezorgers op dat moment direct naar de desbetreffende klant rijden om de bestelling af te leveren is dit toch gewoon legaal? Dit is hetzelfde wat jumbo (en andere supermarkten) doen, Alleen andere tijden en directe bezorging. De verkoop vindt dan toch niet plaats op straat (venten) of op mijn fysieke locatie. Ik kan geen regels/wetten vinden m.b.t. bezorgtijden. Lachgas zal niet bij ons verkocht worden, geeft een slecht imago en er is te weinig informatie wat voor wettelijke- en lichamelijke gevolgen het heeft.
 2. Hallo, Samen met een paar andere ondernemers zijn we van plan om een webshop te beginnen, op deze webshop gaan we artikelen aanbieden die in de supermarkt ook te vinden zijn. Producten zoals: Frisdrank, WC Papier, Snacks, Bier, Wijn, etc. Ook zijn we van plan om sterke drank te verkopen, hiervoor hebben we een Slijterij-vergunning nodig. Vervolgens heb ik de gemeente gebeld en kreeg ik te horen dat het verkopen van frisdrank, bier, wijn etc. onder venten valt. Dit mag blijkbaar alleen van 09:00 tot 18:00. Voor een slijterij vergunning had ik een pand nodig (een loods zou niet aan de voorwaarden voldoen). Verder was het niet duidelijk of ik (wanneer ik de slijterij vergunning zou hebben) wel zou mogen bezorgen in de avond uren. Ik kan nergens voldoende informatie vinden over dit onderwerp en vroeg me af of jullie, mij en mijn collega's misschien kunnen helpen met de volgende vragen. - Mag je 's-nachts bezorgen, en is hier een vergunning voor nodig? - Mag je 's-nachts alcohol bezorgen (indien de eerste vraag ja is) - Zo niet, hoe doen cafetaria's, dönerzaken, etc. dit? - Mag ik mijn webshop ook opzetten als een soortgelijk concept als thuisbezorgd.nl? (Zodat ik niet afhankelijk ben van een vergunning) Ik hoop dat mijn uitleg voldoende is. Mocht ik het niet duidelijk genoeg uitgelegd hebben, verbeter ik graag mijn topic. Met vriendelijke groet, Jonah
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept