Jump to content

Adri_Bas

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • How did you find us:
    zoekmachine
  1. Beste Norbert, Bedankt voor je snelle reactie. Ik ben partij B in dezen. De situatie is onwerkbaar en ik ben bereid me uit te laten kopen tegen de waarde van de goodwill zoals vastgesteld door een onafhankelijke adviseur volgens gevestigde methodiek (eerder toegepast bij uitkoop van maten in dezelfde maatschap). Partij A wil het onderste uit de kan en hij schermt daarom regelmatig met splitsing, waarvan hij weet dat ik dat liever niet wil en waarvan ik mij afvraag of dat wel een reële (juridische) mogelijkheid is in deze situatie. De tip van de goede advocaat ga ik opvolgen. Bedankt.
  2. Binnen een maatschap van huisartsen in het zuiden van het land is een conflict ontstaan tussen beide maten A en B (aandelen in de maatschap 60%-40%). Inzet is uitkoop van B door A, maar proces (via mediation) loopt zeer moeizaam. Partij A wil de maatschap splitsen. Partij B ziet daar niets in. In maatschapsovereenkomst staat slechts ontbinding van maatschap middels uitkoop of verkoop. Kan partij A een splitsing afdwingen als partij B daar niet in mee wil?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept