Jump to content

Ivo V.

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • How did you find us:
    zoekmachine
  1. Beste Hans, Bedankt! Ja ik heb zelf een administratiekantoor waarin ik voor een paar ondernemers de administratie en aangiften verzorg. Mvg, Ivo
  2. Beste, Een ondernemer die zaken doet in diverse (minder ontwikkelde) Afrikaanse landen geeft aan dat hier soms voor kleine uitgaven geen bon gegeven kan worden. Zij werken simpelweg niet met bonnen, geen idee hoe dat daar belastingtechnisch wordt gedaan, als hier uberhaupt sprake van is. Dit geldt bijvoorbeeld vaak voor taxi-ritjes, eten/drinken, kleine hotels etc. Heeft iemand enige ervaring met hoe de Belastingdienst hiermee om zou gaan, als er geen enkel onderliggend 'bewijs' voor een kostenpost is? Dat wellicht de fiscale aftrekbaarheid wordt afgewezen kan ik mij voorstellen, maar loopt hij ook risico dat dit als privé opnamen gezien worden? Is er enige manier om dit risico in te perken? Van te voren gesprek met de Belastingdienst aangaan? Alvast hartelijk dank. (excuses als dit op de verkeerde plek is gepost)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept