Jump to content

IVPLbeheer

Newbee
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IVPLbeheer

  1. bovenstaande klopt. Dus jou advies is deurwaarder inschakelen met eventueel de vervolgstap naar een rechter?
  2. Vanuit mijn optiek is het niet complex, zij hebben gekocht, er is geleverd en zij hebben niet betaald tot op heden. Is dit dan echt zo complex?
  3. Ja dit klopt exact. Echter had ik niet veel keuze om deze factuur in te kopen( dus geen schuldenhandel) maar dat is een lang verhaal. De vordering heb ik op mijn voormalig compagnons( bestuurders van de werkmaatschappij). Nu gaat het mij er vooral om hoe ik mijn vordering betaald kan krijgen.
  4. Beste, ik heb een klant waarvoor ik middels mijn holding een factuur heb voldaan en hiervan de rechten heb ingekocht van de 1e eisende partij. Factuur dateert van 3-2017. middels een bemiddelingstraject heeft de klant gereageerd op mijns inziens redelijke voorstel echter is haar tegenvoorstel ver beneden peil. Wat zijn mijn mogelijkheden zonder dat ik hier wederom veel geld aan moet uitgeven om de factuur te innen? Wellicht american factoring?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept