Jump to content

Hanake

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • How did you find us:
    partner-site
  1. Beste Allen, Ik heb een vraag over de volgende structuur: Het gaat om een moederonderneming dat een BV is. En een dochteronderneming dat ook een BV is. De moederonderneming heeft 51% aandeel in de dochteronderneming. De dochteronderneming zal alleen activiteiten en diensten leveren aan het moederbedrijf, de dochteronderneming zal dus ook werknemers in dienst nemen. De moederonderneming is volledig van mij, en daar stromen ook de inkomsten binnen. De bedoeling is om met deze inkomsten een budget te maken voor de dochteronderneming waarmee die diensten kan leveren aan de moedero
  2. Goede middag, Ik ben bezig met een idee voor een app, ik ben zelf al een heel eind gekomen. Ik sta nu op het punt om met iemand samen te werken omdat ik zelf bepaalde dingen niet zelf kan bouwen. Ik ben alleen bezorg over het feit dat mijn "toekomstige partner" het idee kan stelen en meenemen. Er staat nog geen bedrijf of iets dergelijks. Ik ben een individu en de andere persoon ook. Ik heb zelf zitten denken aan een geheimhoudingsverklaring, maar ik weet nou niet zeker of dat tussen individuen geldig is. En werkt een geheimhoudingsverklaring ook als je het zelf opsteld?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept