Jump to content

Sven van Zijl

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Heerenveen

Vision

 • I'm looking for people who
  n.v.t.
 1. Zo als ik al benoemde als je me vraag niet snap wil dat niet zeggen dat ik niet weet wat ik doe. maar dat terzijde misschien volgende keer iets minder schoppen onder de kont: over van wie Xbox is en Playstation ga ik niet op in aangezien je momenteel een gamer vraagt als hij wel weet van wie Playstation en Xbox is mischien een idee om de volgende keer wat meer info te vragen als je mijn vraag niet begrijpt. En bedankt! gaat zeker lukken.
 2. Als u mijn vraag niet begrijpt wil niet zeggen dat ik niet weet wat ik doe en dat ik heel jong ben neem ik als compliment aan. middels is mijn vraag ook beantwoord door de 'Kamer van Koophandel' en wil ik u bedankt voor u reactie. Met vriendelijke Groeten Sven van Zijl
 3. De artikelen die ik wil gaan verkopen zullen worden geleverd door een leverancier en zijn games, consoles en accessoires van de merken 'Playstation' en 'Xbox' na contact te hebben gehad met de 'Kamer van koophandel' met de vraag als ik toestemming nodig heb om deze artikelen te mogen verkopen vertelde de 'Kamer van koophandel' mijn dat ik hier toestemming moest voor vragen. Na aanleiding van hun antwoord ben ik gaan bellen naar 'Playstation' en 'Xbox' alleen kom ik niet veder aangezien niemand hier kennis van heeft blijkt.
 4. Hoe zit het nu met de licentie voor het verkopen van artikelen aangezien de 'Kamer van koophandel' aangeeft dat ik als ondernemer toestemming moet vragen aan de eigenaar in mijn situatie is dat 'Playstation' en 'Xbox' ik heb zelf all contact opgenomen met deze twee bedrijven alleen kom niet veder en krijg alleen maar te horen dat ze niet weten bij wie ik terecht moet met deze vraag! en dat ze hier veder over geen kennis hebben. Ik heb ook gelezen dat als je artikelen binnen de 'EU' inkoopt en verkoopt dat je hier geen licentie voor nodig hebt en dus dat je deze artikelen zonder licentie kan verkopen. klopt dat? Ik hoop dat iemand mijn hier wat meer informatie over kan geven.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept