Jump to content

Sun1975

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are primarily interested in:
  expert advies
 1. Ja ok ik dacht dat dat misschien ook nog een probleem zou kunnen opleveren. Dank jullie wel!
 2. Ik moet idd even uitzoeken onder welk tarief ik val (zeker icm met mijn loondienstbaan), maar ik had geen rekening gehouden met de winstvrijstelling. Maar als ik het goed begrijp kan ik dus wel de eenmanszaak aanhouden? Ondanks dat ik niet aan het urencriterium voldoe? Dat zou al erg fijn zijn.
 3. Hai allemaal, Ik heb sinds 2014 een goedlopend bedrijf, maar ben toch een beetje uitgekeken op het ondernemerschap. Ik heb dus een baan gezocht en gevonden maar hoe nu verder...Ik wil mijn bedrijf nog niet beëindigen, want stel dat ik mijn baan helemaal niks vind en ik genereer een aardige omzet met dito winst. Mijn zoon werkt al in mijn bedrijf en mijn ex huur ik momenteel in als zzper om alvast wat taken over te nemen. Tot zover dus geen probleem dacht ik, alleen voldoe ik vanaf 1-1 niet meer aan het urencriterium, want ik ga 36 uur pw werken. ik loop dan een behoorlijke aftrekpost mis. Is het zinnig om mijn zaak om te zetten in een BV? Mijn ex kan de zaak niet geruisloos overnemen want is dus een ex ;-) Wat is wijsheid hierin?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept