Jump to content

Webshop010

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • How did you find us:
    zoekmachine
  1. Ja dat is ook een optie. Het is wel slimmer om de voorraad in Woocommerce dan bij te houden in Eaxct, zodat de front end waar mensen bestellen altijd klopt en er geen dubbele voorraad komt.
  2. Ik ben al een tijd op zoek naar de optimale combinatie van woocommerce + voorraadbeheer + facturatie tegen zo laag mogelijke kosten. Gewenste situatie - We willen dat bestellingen vanuit Woocommerce direct in de boekhouding worden verwerkt - Het moet mogelijk zijn om ook losse facturen te maken - Ook direct voorraadbeheer Nu werken we met een stand alone voorraad en factuur programma. We moeten dus eerst een factuur van een bestelling maken en dan deze invoeren in Exact online. Nu is er een koppeling in Exact online alleen gaan we dan meteen naar een veel duurder pakket (Handel) toe van +/- 200 euro per maand. En dan zijn er ook nog installatiekosten e.d. Nu heb ik al talloze andere pakketten bekeken maar graag hoor ik ervaringen. Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept