Jump to content

Ruudbergen

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 1. Is het mogelijk om een online betaalsysteem / webshop te bouwen met daarin de mogelijk om met pre-autorisatie en een betaalpas te betalen. Dus niet met een creditkaart maar met een betaalpas, het liefste via iDeal zelfs... Denk aan het systeem van de onbemande tankstations welke ook gewoon met een betaalpas werken. Alleen dan een online variant waarin je vooraf een autorisatie afgeeft op een later te bepalen bedrag (afhankelijk van welke diensten worden afgenomen).
 2. Thanks voor de sneller reacties. Ja ik snap dat ze nu een samenwerking hebben met Union. Maar hoe gebeurde dit in de eerste maanden/jaren? Neem aan dat de aantallen toen nog niet dusdanig waren dat een samenwerking met union lucratief genoeg is voor Union.
 3. Voor zo ver bij mij bekend maakt Swapfiets gebruik van Union fietsen. Zij plakken al dan niet over het logo van Union de naam van Swapfiets en verkopen / zetten deze fietsen weg deze door in de vorm van een abonnement. Mag dit? Anders gezegd. Zou je bv een wasmachine, merkkleding of ander artikelen mogen kopen, hier nieuwe stickers / nieuwe merk / nieuwe verpakking of net wat je kan bedenken om het daarna door te verkopen. Kan en mag dit zomaar...
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept