Jump to content

anoniem186

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 1. Het is inmiddels gelukt. Nogmaals bedankt.
 2. Misschien een hele domme vraag. maar mag ik dit bedrag opslitsen in 2? Als ik dat doe dan komt de balans uit met het bedrag dat ik nodig heb. Alvast erg bedankt voor de antwoorden, ze hebben me verder geholpen.
 3. Bedankt voor uw antwoord Het is heel erg lastig om de ondernemingsvermogen op het einde van het boekjaar (balans) te berekenen omdat ik niet goed weet wat ik erbij moet betrekken. Ik heb bijvoorbeeld 3000 euro op de bank op 31-12-2018, maar omdat dit een prive rekening is, moet ik dit dan als prive of zakelijk vermogen zien ? En met verzekeringen , zoals zorgverzekering? dit komt ook allemaal op 1 rekening terecht, en gaat van 1 rekening af. De winst uit de onderneming heb ik.
 4. Ja dat is bij mij het geval, maar ik heb geen inkomsten gemaakt vanuit het buitenland. Enkel alleen sinds maart 2018 in Nederland De fiets is meer dan 450 euro waard, maar als ik het goed begrepen heb zit ik nog in de startersfase en hoef ik dit bedrag niet te verspreiden over meerdere jaren.
 5. Goedemiddag, Op dit moment ben ik bezig met het invullen van de IB M biljet en ik ben het even kwijt eerlijk gezegd. Forums en telefoontjes hebben sommige aspecten duidelijker gemaakt, maar sommige ook verwarrend. Sinds vorig jaar maart sta ik ingeschreven bij de KvK als eenmanszaak. Ik ben aangeschreven als fietskoerier. - Ik heb alleen een Privé rekening en geen aparte zakelijke rekening (Waarbij mij verteld is dat alles dan een priveontrekking is? ) - Ik heb geen auto, wel een fiets voor de zaak - Ik heb in een excell sheet al mijn inkomsten en kosten genoteerd. (Dit zijn er nogal wat met een privérekening - Ik heb geen zaken die ik over meerdere jaren afschrijf Nou loop ik vast bij het ondernemingsvermogen. Saldo fiscale winstberekening. Ondertussen heb ik mijn winst inkomsten - uitgaven al berekend. Nou loop ik vast bij mijn balans. Omdat ik alleen een Privé rekening heb, En alles als privé onttrekking moet zien(naar wat ik heb begrepen) zou ik bij het ondernemingsvermogen einde boekjaar een 0 in moeten vullen? Begin boekjaar is ook 0. En dan volledige bedrag van inkomsten-kosten invullen als 'Privéonttrekkingen? En dit gelijk staat als saldo fiscale winstberekening en dus ook winst voor ondernemingsaftrek? Of begrijp ik het nu niet meer? Mijn winst uit ondernemingsaftrek moet gelijk zijn als mijn saldo fiscale winst berekening omdat ik alle overige vragen bij deze betekening niet in hoef te vullen. Mocht iemand (tegen betaling) willen helpen met dit overzicht dan stuur maar een berichtje. Want ik ben het even helemaal kwijt Alvast bedankt,
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept