Jump to content

Sannetjh

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 1. Ja, Knab keurt alles wat hier mee te maken heeft gelijk af, helaas. Een pinapparaat zoals een Sumup is prima en is volgens mij aan elke bank te koppelen, deze schaf je wel zelf aan maar zijn niet heel duur. Misschien even kijken waar ze momenteel voor starters een leuke aanbieding hebben.
 2. Het zal in eerste instantie niet gaan om zulke grote bedragen per transactie. Daarnaast willen wij in de toekomst een pinapparaat kunnen koppelen. Achter de website komt Mollie voor de online betalingen.
 3. Wij hebben een aanvraag gedaan bij Knab maar zij accepteren de branche niet. Wij gaan namelijk Airsoft/outdoor accessoires aanbieden.
 4. Bedankt, hier ga ik even naar kijken! De eerste aankopen hebben wij al via eigen betaalrekening gedaan, maar willen voor het overzicht een aparte rekening openen.
 5. Goedemiddag allen, Afgelopen vrijdag zijn wij bij de KvK geweest en is onze onderneming ingeschreven. We zijn nu aan het kijken naar een zakelijke bankrekening, maar zie door de bomen het bos niet meer. Waar op te letten? Knab is geen mogelijkheid.
 6. Bedankt! Ik ga het handboek ondernemen doornemen.
 7. Hoi! Samen met mijn vriend start ik en webshop waarin we producten gaan aanbieden. Ik heb een financieel administratieve opleiding en wil daarom graag zelf de administratie doen. Ik denk erover na om het boekhoudprogramma E-boekhouden te gaan gebruiken. Op gebied van de btw spelen er nog vele vragen. Ook in verband met de nieuwe KOR. Zijn hier mensen die mij informatie kunnen geven over het btw waar we mee te maken gaan krijgen (alleen omzet- en inkomensbelasting?) En over de nieuwe KOR. Daarnaast willen we aantal producten inkopen uit het buitenland (buiten de EU). Hoe gaat dit in de boekhouding als een pakket terecht komt bij de douane en je dan wel te maken krijgt met btw en/of invoerrechten? Ik heb me al een beetje hierin verdiept op het internet, maar dacht hier ook informatie te kunnen vinden!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept