Jump to content

Sanne22

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Bedankt voor je antwoord. Ik zoek eigenlijk iets geavanceerder. Ik wil niet iedere betaallink dan moeten kopieren. Ik zou een makkelijke optie willen om meerdere mensen een eigen betaallink te sturen zodat het administratief goed te volgen is. Of zodat er een makkelijke koppeling is. Zoals gezegd kan ik nu aan 10 mensen dezelfde factuur sturen met 1 druk op de knop, dat zou ik graag willen met een betaallink. Ik zie zelf met google door de bomen het bos niet meer. Heeft er iemand hier ervaring mee?
 2. Bedankt voor jullie snelle reacties! Ik wil dus inderdaad kunnen volgen wie betaald, omdat het vaak om dezelfde bedragen gaat. Voor dit bedrijf moet ik nog een bankrekening en boekhoudsoftware kiezen (we splitsen één bedrijf op in twee bedrijven). Wat zou dan de beste combinatie zijn van bank en software zodat betaallinks en administratief volgen het makkelijkste kan? Iemand ervaring met tikkie zakelijk bijvoorbeeld? Of zijn er betere opties?
 3. Ik bied aan groepen mensen dezelfde dienst aan (naschoolse activiteit voor kinderen). Voorheen stuurde ik een factuur via de mail, maar het blijkt dat mijn klanten liever een betaallink in de app krijgen. Nu was een factuur via de mail sturen heel eenvoudig te doen, juist als het aan 10 mensen hetzelfde bedrag factureren was (met een ander factuurnummer), dat doet mijn boekhoudprogramma met 1 druk op de knop. Nu zoek ik dus een manier om met 1 druk op de knop 10 verschillende betaallinks te maken en via WhatsApp kan versturen en dan ook nog zodanig dat het in mijn boekhoudig makkelijk te herkennen is (door een verschillend factuurnummer). Bestaat er zo iets? groeten Sanne
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept