Jump to content

Sened Zion

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sened Zion

  1. Met duurzaam textiel of verpakkingen bedoel ik stoffen die gerecycled zijn. Of op een zodanige manier gemaakt zijn, waarbij er rekening is gehouden met het milieu of werkomstandigheden. Het textiel moet waterdicht zijn en voor de verpakkingen zijn er geen speciale eisen .... Ik kom hier niet helemaal uit. Heb jij specifieke namen die dit aanbieden?
  2. Goedemiddag, Ik ben bezig met het ontwikkelen van een innovatief product. Nu wil ik met mijn product graag bijdragen aan het verbeteren van het mileu en het eco systeem. Hiervoor ben ik op zoek naar duurzaam textiel en duurzame verpakkingen voor het product. Tot op heden ben ik nog niet de juiste partij tegen gekomen die mij hierin kan voorzien.. Heeft er hier iemand ervaring met het aanschaffen of gebruiken van duurzaam textiel of verpakkingen? Iemand een idee waar ik dit kan vinden? Wat zijn de ervaringen hiermee? Ik probeer zoveel mogelijk informatie te verzamelen, dus alle info is van harte welkom!!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept