Jump to content

GJVietnam

Junior
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • First name
  Geert-Jan
 • Last name
  Vaartjes

Company info

 • Location
  vietnam

Recent activities

 1. Okay Daar had ik geen idee van. Is allemaal niet zo gemakkelijk merk ik wel. Dank ik denk dat ik wat “professionele” hulp ga zoeken :-)
 2. @shoptillyoudrop Als beginnende ondernemer moet ik nog beetje wennen aan alle vaktaal:-) in het formulier wat je stuurt staat alleen dat je een BSN nummer nodig hebt wanneer je een VOF begint en wonend in buitenland bent, ik kom terug op mijn eerste vraag, (wat mij geadviseerd is) Moet ik ook een RNI nummer aanvragen? Hoop toch ook dat iemand iets meer weet over de belastingsplicht, Natuurlijk moet ik belasting in Nl afdragen maar hoe werkt dat? @TwaBla grootste reden dat het een klein beginend bedrijf is met lage investering en waar de meeste winst weer geïnvesteerd word (hopen we) Zit nog niet echt in deze wereld dus wees vrij om je mening te geven.
 3. Ik bedoel meer dat ik mede eigenaar word van het bedrijf. We gaan een Vof opzetten en dan moet ik waarschijnlijk wel bekend zijn bij de overheid/ belasting? dus daarvoor moet ik een RNI nummer aanvragen?
 4. Hoop dat het nu wat duidelijker is! Zou graag advies ontvangen.
 5. Dank Hans en Roel, sorry zal het wat duidelijker uitleggen. Ik blijf in het buitenland wonen en zal meer als adviseur/ investeerder aan het werk gaan, ik ga dus niet in Nederland wonen.
 6. Hallo, Ik ben bezig om samen met een paar vrienden een restaurant te beginnen in Nederland, alleen woon ik zelf al meerdere jaren in het buitenland en ben ook uitgeschreven in NL. Ben wel gewoon Nederlander en denk wel om terug te komen. Ik kreeg het advies om een RNI nummer aan te vragen maar vraag me af of dat voldoende is? Alvast bedankt. Geert
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept