Jump to content

Jolanda11

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Jolanda

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. De borg is vele malen minder dan de schuld. De borg zou ik sowieso terug betalen aan diegene en dat lukt mij binnen 2 jaar. Ik denk dan..beter dan 6 jaar aan qredits vast te zitten. Wat hierboven ook werd vermeld is om de kledinglijn prioriteit nr 2 te laten zijn en daarbij dus een baan nemen en de aflossing gewoon door te betalen aan qredits ( 6 jaar lang) Dat is opzicht ook een optie.. Maar aan de ene kant wil ik gewoon stoppen met de onderneming en dat van qredits afronden. Bedrag van borg kan ik aan diegene die borg staat wel maandelijks aflossen, zou 2 jaar duren. Graag jullie mening wat verstandig is om te doen in deze situatie
 2. Mijn voorraad is ong. 8000 waard. Resterend schuld min borg is er nog 8344 over. Als ze mijn voorraad innemen gaat dat dan van die 8344 af?
 3. Ik heb een webshop verkoop van kleding. Verkoop valt tegen en voel zelf dat ik niet meer de passie en motivatie meer heb. Wil mij op andere dingen richten. Ik ben niet verzekerd. Diegene die borg staat is een familielid en het bedrag is bekend. Als ik ermee stop betekent dit dat qredits het borg geld wil plus mijn voorraad ( de kleding) wat dat is enige wat ik heb van me bedrijf?? Ik doe dit van oud huis. Kunnen ze naast voorraad achter andere spullen aanzitten?
 4. Hi iedereen, Ik heb sinds begin 2018 lening lopen bij qredits. Ik ben nu op punt gekomen dat ik wil stoppen met mijn bedrijf. Het loopt niet goed en had al 4 maanden geleden bij qredits een voorlopige vermindering van de aflossing aangevraagd. Hier kan ik nog 2 maanden gebruik van maken en dan moet ik weer de normale aflossing betalen. Ik kan dat nog 3 maanden volhouden van mijn spaargeld, maar daarna red ik het echt niet meer om qredits te betalen. Ik moest voordat ik de lening kreeg o.a. 2 documenten ondertekenen zoals Akte van stille verpanding en borgtocht. Het is op zo manier geschreven dat voor mij lastig is om de belangrijkste punten eruit te halen en te weten waar ik echt rekening mee moet houden. Is er iemand die deze documenten voor mij kan doornemen en het aan mij in jip en Janneke taal kan uitleggen. Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept