Jump to content

TJLTJL

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message
 1. Las ook deze constructie: https://www.google.nl/amp/s/dathetklopt.wordpress.com/2014/10/30/je-inkopen-in-een-bestaand-bedrijf-zonder-geld/amp/ geloof alleen dat het negatieve effect van zo’n constructie ook kan betekenen dat je BV een financieel negatief beeld schept waardoor je bij coporates niet de een risk-assesment heen zal komen ivm zwakke financiële positie. ben benieuwd of daar niet omheen valt te werken aangezien de schuld aan de mede-eigenaren is en alleen boekhoudkundig
 2. Dank voor je reactie. Er is zeker toegevoegde waarde in te brengen door mijn kennis/kunde. Alle betrokkenen geloven ook dat mijn toetreding zich in een waardevermeerdering gaat vertalen. heb je enig idee hoe je kennis/kunde/toegevoegde waarde kan uitdrukken in keiharde munt?
 3. Er zijn tal van voorbeelden, dus denk ik zeker niet dat het dan meteen ophoudt. Ik zie in die voorbeelden alleen theorie en ben benieuwd naar ervaringen.
 4. Na een jaar intensief samenwerken ben ik door de twee eigenaren van een organisatie (Een system integrator ) benaderd of ik wil instappen in hun bedrijf. Één van beide wil over een jaar of 5 stoppen, de ander wil door. Nu heb ik geen eigen geld en ben ik gevraagd een voorstel te doen, hoe ik idealiter zou willen instappen en op den duur ook aandelen wil overnemen. suggesties?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept