Jump to content

Koriander123

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Koriander123

  1. Inmiddels weer een mailtje gekregen na lange tijd. Wij hebben u meerdere malen getracht te bereiken en tot een oplossing te komen omtrent de openstaande vordering die u heeft bij MKB OP REIS, echter heeft u geen gehoor of geen medewerking getoond. Gezien inmiddels de buitengerechtelijke fase is verstreken, zullen wij overgaan tot onderstaande. Wij betreuren het ten zeerst om u onderstaande maatregelingen/vervolgstappen te moeten mededelen; Wij zullen u en uw onderneming aan melden bij het Centraal Meldpunt Nederland als wanbetaler. Wij zullen op verschillende platforms de melding plaatsen over onze ervaring en mening over u en uw bedrijf. Wij zullen op klachten sites vermelden dat u en uw onderneming zich niet aan afspraken houdt. Wij zullen een brief schrijven naar de DND (De Nationale Bank), waarin wij zullen aantonen dat u zich niet heeft gehouden aan uw betaalplicht. Wij zullen een melding maken bij de Fraudehelpdesk omtrent uw onderneming. Wij zullen een actie starten waar we andere ondernemingen voor u en uw onderneming waarschuwen op verschillende sociale media platforms. Al deze stappen zullen we volgens de wet en regelgeving van de AVG verrichten. Onderstaande NAW gegevens zullen hiervoor gebruikt worden; (Mijn gegevens maar die zijn privé) Mocht u zich willen houden aan de met u gemaakte afspraken en bovenstaande maatregels voorkomen, willen wij u nogmaals in de gelegenheid stelen om het openstaande bedrag van € 481,58 voor 06-04-2020 te voldoen op rekeningnummer NL17ABNA0849413249 t.a.v MKBDIENSTEN BV onder vermelding van uw factuurnummer 2020.01835. Indien er uiterst op 06-04-2020 de betaling niet is ontvangen zullen bovengenoemde stappen in werking treden en zal uw dossier uit handen worden gegeven voor de rechtsprocedure. U zult aansprakelijk gesteld worden voor de bijkomende gerechtelijke kosten zoals advocatenkosten, deurwaarderskosten en dagvaardingskosten. Vanwege de huidige situatie omtrent het Corona virus zijn wij tijdelijk telefonisch niet bereikbaar. Mocht u een vraag of opmerking hebben omtrent bovenstaande kunt u mailen naar info@mkbdiensten.com. Met vriendelijken groeten, B. de Boer Hebben jullie al wat heftiger meegemaakt?
  2. Ik heb tot nu toe ook nog steeds niets betaald en ook alle emails genegeerd. Nu laten ze me al een maandje met rust. Eind conclusie: Gewoon negeren!
  3. Ik ben er helaas ook erin getrapt. Iemand die hun adres heeft en vlakbij woont. Kunnen jullie even langs gaan en ze op hun sodemieter geven. :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept