Jump to content

roydekker

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Uiteindelijk zal ik dan nog steeds 37.5% moeten reserveren voor de inkomstenbelasting. De MKB vrijstelling bedraagt €2.878 maar moet nog wel 6.602 aan belasting afdragen. De algemene heffingskorting en arbeidskorting komen voor mij te vervallen omdat ik ook in loondienst werk. Bekijk het overzicht
  2. Beste leden, Ik heb een vraag over de hoogte van de inkomstenbelasting en ik hoop dat jullie mij hier bij kunnen helpen. Mijn situatie is als volgt: 1. Sinds 1 januari gestart als zzp'er (voorheen 8 jaar in loondienst gewerkt) 2. Ik werk nu ook bij een andere werkgever in loondienst 3 dagen per week. 3. Op maandag werk ik voor mijzelf (eigen webshop) 4. Op vrijdag werk ik als zzp'er voor een opdrachtgever Voorbeeld maandelijkse inkomsten - Loondienst: €1600 netto - Winst webshop €250 - Werkzaam als zzp'er voor opdrachtgever €1588 excl BTW Ik maak als zzp'er amper kosten. Hooguit €1.500 per jaar. Klopt het dat ik ieder jaar over de verdiensten als zzp'er 37,35% aan inkomstenbelasting moet afdragen? Ik vind dit behoorlijk fors:) Ik ben benieuwd naar de reacties.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept