Jump to content

Rick-07

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Amsterdam

Recent activities

 1. Heb ik nog niet over na gedacht. Ik ben trouwens echt een leek op dit gebied. Wat is hierin verstandig?
 2. Hi Beste mede ondernemers, Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een B.V. Ik krijg nu de mogelijkheid om het aantal aandelen te kiezen voor de onderneming. Ik heb geen idee wat in mijn situatie verstandig is. Om even wat achtergrond te geven: er zullen meerdere financieringsrondes worden opgehaald en wellicht dat er ooit een co-founder komt. Omdat er meerdere rondes geld opgehaald zullen worden vraag ik mij af wat jullie advies is hierin. Alvast bedankt.
 3. Hi Martin, Bedankt voor jouw meedenken. Naar verwachting zal de ontwikkelingsfase 25/30k gaan kosten, hiervoor heb ik helaas een investering nodig. Het boek is een goede tip, ga hem lezen!
 4. Hi Hans, bedankt voor je bericht. Ter aanvulling op mijn 1e vraag, met welk soort lening heb jij ervaring? Ik zie bijvoorbeeld veel voor en nadelen voorbijkomen met VC funding/ angel of crowdfunding. Echter vind ik het lastig om te bepalen wat bij mijn situatie past. Enige tips?
 5. Beste mede ondernemers, Ik zal mijzelf even kort voorstellen, mijn naam is Rick en ben sinds kort lid op dit forum. Momenteel ben ik bezig met het nader vormgeven van mij ''idee'', en ben in de oriënterende fase waarin ik potentiële partners vergelijk en kosten hiervan in kaart breng, zodat ik deze kan mee nemen in het businessplan en kostenoverzicht. Kort zal ik even omschrijven wat mijn idee ongeveer inhoudt zonder exacte informatie prijs te geven: Het is een retail product wat nog niet bestaat in de huidige markt, hierom zal ik de volgende zaken moeten gaan uitb
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept