Jump to content

Mark Smit

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

  • Location
    Enkhuizen
  1. Wow bedankt voor de vele reacties. Zitten veel nuttige tussen . Ik zal van mijn zwaktes mijn sterktes maken. Veel ondernemers vinden een jongere geest waarschijnlijk ook interessanter. Ik neem mijn doelgroep nog even onder de loep en stel mezelf de vraag wie ik als klant wil en met wie ik het best een connectie mee moet ontwikkelen.
  2. Hallo iedereen, Ik ben startende grafisch ontwerper gericht op de creatieve/culturele sector. In juni 2019 ben ik afgestudeerd en mijn eigen bedrijf begonnen. Ik ben nog jong en heb nog weinig ervaring, vooral in marketing. Ik vind het lastig om klanten te werven. Mijn doelgroep zijn voornamelijk (startende) creatieve ondernemers, zoals: muzikanten, artiesten, evenementen, festivals, theaters, enz. Ik heb meerdere ondernemingen gebeld en veel klonken ook enthousiast. Maar niks heeft tot nu toe geleid tot een project/klus. De reactie die ik voornamelijk kreeg is dat ik in het systeem werd genoteerd. Voor het geval er een artiest, evenement of organisatie binnen het netwerk van de gebelde onderneming behoefte heeft aan visuele promotie ze mij kunnen benaderen. Aan de ene kant is het fijn dat ik ben genoteerd maar ik wil liever niet wachten en gelijk aan het werk. Het nadeel is dat ik nog jong ben met weinig ervaring en daardoor ben ik bang dat potentiële klanten liever niet met mij in zee gaan. Hebben jullie tips voor een beginnende ondernemer op het gebied van klanten werven? Link naar mijn website: https://msgv.nl/
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept