Jump to content

Loranv

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Sommige hebben wat in de zomer, 2 zijn nu trainer ernaast. Maar als je naar de normen gaat kijken bevind ik mij mogelijk op een grijs gebied ben ik bang. Daardoor wil ik proberen voorkomen en hier vooraf over nagedacht hebben of op ingespeeld hebben zodat ze niet 1 werkgever hebben als zzp-er.
 2. Volledig mee eens! Het probleem is nu dat de zzp-ers elke maand meer uren maken door groei, vroeger part-time en nu bijna full-time. Daarnaast willen de payrollers dit eigelijk ook. Ik ben ook voorstander zelf de naam behouden en controle, maar de vraag is of dit te houden is op deze manier. Tevens zijn we heel erg afhankelijk van seizoenswerk (voetbal), waardoor in de zomer ik hun minder kan betalen waardoor loondienst eigelijk geen optie voor mij.
 3. Al 4 jaar ben ik ondernemer en momenteel heb ik een bedrijfje opgezet van 6 jongens. Ik heb mijn 'personeel' volledig opgeleid in de unieke service die wij bieden aan profvoetballers. Sommige zijn zzp-er en sommige betaal ik via payroll. Mijn vraag is hoe ik het beste kan groeien en 'onze' bedrijfsnaam groot kan maken. Zodat iedereen flexibel blijft, financieel het aantrekkelijkste en dat mijn personeel zich verantwoordelijker gaat voelen voor klanten. Momenteel betalen klanten mij en betaal ik de uren uit. Nu ben ik benieuwd of mijn personeel ook facturen naar klanten kunnen sturen (zzp situatie). Of is het verstandiger om een franchise op te zetten of een licentie aan hun af te geven? Ik ben hier totaal niet mee bekend en ben benieuwd of iemand mij hierbij zou kunnen helpen qua advies wat voor mij als ondernemer het makkelijkste is.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept