Jump to content

DusBrand

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Lichtenvoorde
 1. Het gaat om de offerte, niet de order. Het hangt niet samen met mijn inhuur.
 2. Dank! Het gekste vindt ik dan eigenlijk nog; hoe durf je het te vragen, je geeft alleen een telefoonnummer door en verder heeft dat bedrijf er geen werk aan én ze lopen geen enkel risico dat ze aan mij een klant verliezen... ze wel denken; lalala gratis geld! Hoe zit het fiscaal eigenlijk met dit soort zaken?
 3. Hallo Bob, Het bedrijf wat mij inhuurt doet de BHV, maar veel klanten willen dan ook de brandblussers en brandmeldinstallatie gekeurd of geleverd hebben. Die expertise heeft het BHV bedrijf niet, daarom stuurt ze die naar mij door omdat ik die expertise wel heb. Als ik dan een offerte ga uitbrengen naar zo’n doorverwezen klant willen zij dus 10% van het offerte bedrag. voorbeeld; stel je voor een klant geeft aan tijdens de BHV cursus dit te willen hebben, dan worden ze door het BHV bedrijf naar mijn bedrijf doorverwezen. Nou maak ik een offerte voor bijvoorbeeld blussers en rookmelders en dat komt op €7000,- uit. Dan wil het BHV bedrijf dus 10% van die €7000,- ontvangen, en dan is die €7000,- nog niks bijzonders.....
 4. Het volgende; ik laat mijzelf inhuren bij een bedrijf die BHV cursussen verzorgd. Dit bedrijf krijgt steeds meer aanvragen inzake blusmiddelen en brandmelders. Dit is in mijn bedrijf ook een expertise. Nu heeft dit bedrijf mij het volgende voorstel gedaan; als zij mij een klant aandragen willen ze een finders fee van 10% op het offerte bedrag. Ik vindt dit zelf aan de erg hoge kant. Wie kan mij hier meer informatie over geven?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept