Jump to content

Echinopsis

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Dank je! Ik vond hier alle info: https://www.intellectueeleigendom.nl/auteursrecht/ Technisch gezien heb je als maker dus altijd auteursrecht. Maar iedereen kan natuurlijk zeggen dat een idee eerst bij hem/haar vandaan kwam. Ik heb het idee dus ingevoerd bij de site van intellectueel eigendom. Zo heb ik ook een datum vastliggen en het globale idee met een stappenplan.
  2. Hallo, Ik ben een startend ondernemer. Ik heb een idee voor een spel bedacht waar de stad waar ik woon ook baat bij heeft. Het vertelt alles over de stad en is een familiespel. Dit specifieke spel is er nog niet van de stad. De spellen die er wel zijn, komen niet in de buurt van mijn idee. Ik heb bij minimaal 50 mensen een positieve reactie voor het idee gehad (idee is al geregistreerd voor auteursrecht). Het spel moet nog uitgewerkt worden en daarna geproduceerd worden. Ik weet dat er genoeg mensen zijn die het spel willen spelen, maar het productieproces is compleet nieuw voor me. Daar kom ik wel uit, maar de financiering hiervan is een andere uitdaging. Ik zie zelf de volgende mogelijkheden: - Naar de gemeente en aangeven dat dit iets is wat mijn stad op de kaart zet, op die manier geld gesponsord krijgen; - Naar de bedrijven/organisaties die genoemd worden in het spel en vragen om sponsoring; - Een proefversie maken, daarmee langs winkels gaan en bestellingen opnemen van geïnteresseerden en daarna pas beginnen met algehele productie; - Een crowdfundingsactie waarbij donateurs zelf ook een spel toegestuurd krijgen. Ik vraag me af of er opties zijn die ik vergeten ben en welke optie van al het bovenstaande jullie als ondernemers het meeste aanspreekt. Met vriendelijke groet, Echinopsis
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept