Jump to content

Bigger

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Ik ben echt helemaal nieuw hierin, allereerst bedankt voor je reactie. Dus de afd. marketing passeren en aan de directie richten? Hoe bekom ik een juridisch afgedichte NDA?
  2. Met een maat zijn we een VOF gestart in het verkopen van innovatieve ideeën aan ondernemingen. Bij de start begonnen we met een succes, maar nu kunnen we gaan klant meer warm krijgen. Na het lezen van het forum ben ik eens verder gaan kijken en het blijkt dat bedrijven welke wij benaderen aan de haal gaan met ons idee. We benaderen de afdelingen marketing en presenteren ons idee, vaak krijgen we geen reactie, soms een afwijzing. Laatst zagen we ons initiatief terug op de site van één van de bedrijven, dit was ook precies waarvoor we in het begin bang waren. Nu zitten we in een spagaat, teleurstelling want dit zijn inkomsten die we kwijt zijn, en hoe pakken we dit verder op? Hoe kunnen we een afdeling marketing binden met niets? Even een vraag aan mede ondernemers in onze branche, benaderen jullie de afdeling marketing? En per mail of post? En hebben jullie misschien een idee hoe we onze plannen kunnen aandragen zonder dat er mee vandoor wordt gegaan. Heel frustrerend, maar een feit!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept