Jump to content

Dronken Aap

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dronken Aap

 1. Hoi Bert, Ik snap wat je bedoelt en natuurlijk is het me ook duidelijk wat voor eisen de kvk stelt voor de online verkoop, echter het antwoord op de vraag waarom er dan zoveel webshops zijn die niet aan de eisen voldoen en toch direct leveren aan particulier, blijft uit. En dat is nou precies waar ik naar vraag, en waar niemand blijkbaar het antwoord op weet. Wij hebben ook contact met de plaatselijke slijterij, deze is bereid met ons samen te werken. Echter, Hoe gaat het nou in zn werk EN is juridisch verantwoord? Dit is het pla
 2. Wat moet je eigenlijk controleren in een bestemmingsplan dan, naar wat zoek je in het bestemmingsplan? Verder zijn dit (zoals ik het interpreteer) de regels die gelden voor bier, wijn, port & sherry. En niet voor sterke drank. Ik vind het echt bizar dat er helemaal niemand is die nou weet hoe de vork in de steel zit. De kvk weet het niet, de gemeente weet het niet, de slijters weten het niet, de slijtersunie weet het niet en ook hier weet niemand het echt eigenlijk. Hoe kan dit ? weet iemand anders waar ik nog wel aan de bel zou kunnen trekken.
 3. Vind het wel heel apart als dit juridisch gezien niet goed geregeld is. Deze 2 sites zijn maar enkele voorbeelden van talloze andere webshops die al jaren zo werken. Ik hoor veel van mensen die een slijterij bezitten dat er echt heel erg streng gecontroleerd word op online verkoop van sterke drank, het zou heel gek zijn als al deze webshops illegaal bezig zijn en tochdan blijkbaar al jaren onder de radar vliegen.
 4. Van deze specifieke webshops weet ik de distilleerderij niet, wel van enkele andere webshops die distilleren bij dezelfde distilleerderij als wij dat doen. Echter kan je dit niet doen op licentie van een distilleerderij, een distilleerderij mag enkel b2b verkoop doen.
 5. Hoi Hans, Inderdaad nog steeds bezig. Inmiddels zijn onze flessen ook al bijna klaar. Echter nog steeds op zoek naar hoe die andere gasten het toch flikken om online (sterke drank) te verkopen zonder fysieke slijterij en vergunning. Ook bij de gemeente en bij de slijtersunie weten ze niet hoe dit nou kan. Heel apart. Toch bedankt voor je reactie. Heb dat inderdaad doorgelezen.
 6. Hallo Allemaal. Ik ben op zoek naar iemand die mij kan vertellen hoe je sterke drank kan verkopen online, zonder zelf in bezit te zijn van een slijterij vergunning en zonder in bezit te zijn van een fysieke slijterij. Welke constructie hangt hier aan vast? Wat voor bedrijven kan ik benaderen om deze constructie ook te krijgen? Je hoeft niet te reageren met dingen als, je moet in bezit zijn van slijterijvergunning etc. want het is onzin. Hier even 2 sites die ook online verkopen, geen vergunning hebben, en ook geen fysieke slijterij
 7. Goededag mede ondernemers, Ik heb een specifieke vraag : Hoe kan ik sterke drank verkopen op ons eigen website direct aan de consument. Na enig onderzoek gedaan te hebben, kwam ik er al snel achter dat je geen sterke drank (boven 15% alcohol) mag verkopen via je eigen website. Ik als producent, mag enkel b2b verkoop doen, of ik moet een eigen fysieke slijterij hebben, om vanuit daar direct verkopen aan de consument. Tot zover was het juridisch gezien duidelijk voor mij. Na wat onderzoek gedaan te hebben naar de concurrentie, ben ik meerdere
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept