Jump to content

Johnprisirie

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Company info

 • Location
  Almere

Vision

 • I'm looking for people who
  weten van verkopen, acquisitie of voedsel leveranciers zijn
 1. Binnenkort gaan de recepten online. Ik heb al drie recepten gemaakt en moet er nog drie maken (als het mooi weer wordt). Hier zie je alvast één van de recept foto's.
 2. Ik heb alle Feedback nu genoteerd donderdag wordt het meeste verandert. Ik verstuur dan ook gelijk een foto met één gerecht.
 3. Al de (R) zijn weg en in de meta tekst zit voorlopig (minstens 2 jaar) sauzen. Natuurlijk duurt het eventjes voordat Google de metatext erkent.
 4. Bedankt voor de feedback over de ® en de sauzen. Het merk Prisirie is geregistreerd bij de boip. Ik ga de (R) wel nog steeds weghalen om het beter leesbaar te maken. Waarom de merk geen saus beeltenis heeft is, omdat ik later wil uitbreiden met meerder levensmiddelen (minsten 2 jaar daarna). En dan had ik meer een algemeen tropische maar chique uitstraling nodig. De portie verpakkingen wil ik in de toekomst gaan uitvoeren met de sauzen. Maar kan nog niet, omdat de oplage dan veel groter moet worden uitgevoerd. Je komt dan op de zelfde problemen neer als bij de supermarkt. Je moet dan een grote naam hebben voor een grotere bestellen.
 5. Ik had het zelfde gedachten. Maar moest ook op de andere berichten reageren het was lang nadenken .
 6. Bedankt voor de feedback en dat je het ook leuk vind dat er een nieuwe saus komt. Er zijn al een paar aanpassingen gedaan zoals dat de u in de bezittelijke uw verbeterd is. Ik heb ook geluisterd om het verhaal wat minder afstandelijk te maken en gewoon mijn moeder te zetten. Ik ga de website deze week door drie mensen laten controleren voor spellingsfouten tot aan de kleine details. Voor nu ga ik het even klein houden voor een specifieke doelgroep zodat ik naamsbekendheid zo opbouw. Bij een supermarkt ben je gelijk bezig met veel grotere orders. Voor die grote orders heb je een grote marketingbudget nodig om relevant te blijven. Anders ben je zo uit de schappen (wat ik bij meerdere kleine ondernemers heb gezien). Bedankt voor de feedback voor bepaalde recepten ik ga zes recepten uitvoeren. De gerechten ga ik met eigen recept maken merengenaise (nieuwe saus) doe ik met Bongo burger en gegrilde kip. Tropische ketchup met nacho's en broodje hete kip. En spareribsaus met spareribs en gestoomde wrap met pulled chicken.
 7. Bedankt ik zal het doen! Als de topic nog niet gesloten is dan, dan hoor je de resultaat. Bedankt !
 8. Dank u wel voor u feedback. Ik moet wel nog gerechten gaan toevoegen ja. Ik ga deze week ook gerechten maken met eigen gemaakte foto's om op de website te zetten. De ingrediënten heb ik al ingevuld op deze pagina https://www.prisirie.com/producten/sauzen/. Wat ik vooral zou willen weten is hoe ik die speciaal zaken het beste zou kunnen benaderen (bellen, mail of persoonlijk) met praktische voorbeelden. En als het met mail is met een voorbeeld mail toegestuurd.
 9. Goedenavond de mensen die je beste er mee kunnen helpen zijn psinfood . Je kan ze bellen en vragen stellen wanneer ze open zijn.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept