Jump to content

Johnprisirie

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Company info

 • Location
  Almere

Vision

 • I'm looking for people who
  weten van verkopen, acquisitie of voedsel leveranciers zijn
 1. Het duurde een tijdje, maar ik heb de website tekst laten nakijken door een bedrijf en twabla (). Ik heb drie bedrijven benaderd en één bedrijf heeft mij benaderd. Ik hoor over 2 weken wat ze ervan vinden (anders neem ik zelf met hun contact). Jullie horen ongeveer over 4 weken hoe het verder er mee gaat.
 2. Binnenkort gaan de recepten online. Ik heb al drie recepten gemaakt en moet er nog drie maken (als het mooi weer wordt). Hier zie je alvast één van de recept foto's.
 3. Ik heb alle Feedback nu genoteerd donderdag wordt het meeste verandert. Ik verstuur dan ook gelijk een foto met één gerecht.
 4. Al de (R) zijn weg en in de meta tekst zit voorlopig (minstens 2 jaar) sauzen. Natuurlijk duurt het eventjes voordat Google de metatext erkent.
 5. Bedankt voor de feedback over de ® en de sauzen. Het merk Prisirie is geregistreerd bij de boip. Ik ga de (R) wel nog steeds weghalen om het beter leesbaar te maken. Waarom de merk geen saus beeltenis heeft is, omdat ik later wil uitbreiden met meerder levensmiddelen (minsten 2 jaar daarna). En dan had ik meer een algemeen tropische maar chique uitstraling nodig. De portie verpakkingen wil ik in de toekomst gaan uitvoeren met de sauzen. Maar kan nog niet, omdat de oplage dan veel groter moet worden uitgevoerd. Je komt dan op de zelfde probleme
 6. Ik had het zelfde gedachten. Maar moest ook op de andere berichten reageren het was lang nadenken .
 7. Bedankt voor de feedback en dat je het ook leuk vind dat er een nieuwe saus komt. Er zijn al een paar aanpassingen gedaan zoals dat de u in de bezittelijke uw verbeterd is. Ik heb ook geluisterd om het verhaal wat minder afstandelijk te maken en gewoon mijn moeder te zetten. Ik ga de website deze week door drie mensen laten controleren voor spellingsfouten tot aan de kleine details. Voor nu ga ik het even klein houden voor een specifieke doelgroep zodat ik naamsbekendheid zo opbouw. Bij een supermarkt ben je gelijk bezig met veel grotere orders. Voor d
 8. Bedankt ik zal het doen! Als de topic nog niet gesloten is dan, dan hoor je de resultaat. Bedankt !
 9. Dank u wel voor u feedback. Ik moet wel nog gerechten gaan toevoegen ja. Ik ga deze week ook gerechten maken met eigen gemaakte foto's om op de website te zetten. De ingrediënten heb ik al ingevuld op deze pagina https://www.prisirie.com/producten/sauzen/. Wat ik vooral zou willen weten is hoe ik die speciaal zaken het beste zou kunnen benaderen (bellen, mail of persoonlijk) met praktische voorbeelden. En als het met mail is met een voorbeeld mail toegestuurd.
 10. Goedenavond de mensen die je beste er mee kunnen helpen zijn psinfood . Je kan ze bellen en vragen stellen wanneer ze open zijn.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept