Jump to content

Tradetha

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Company info

 • Location
  Utrecht
 1. De containers zullen of vol weer terug komen of daar ter plekke verkocht kunnen worden. De verkoop waarde is ongeveer wel gelijk aan Nederland. De tijd die ik nodig heb om te laden hangt van mijzelf af (gebruikte machines die ik hier en daar opkoop). Lossen is daar meteen en het laden is ook weer op alle gemak.
 2. HI, bedankt voor jouw (en iedereen hier) voor de reactie. In Friesland schommelt het rond de 2200 tot 2800 voor redelijk goede 40ft containers en kan deze heen en weer blijven gebruiken voor een langere periode. Ook ben ik nu van mening dat ik op mijn gemak kan laden en lossen zonder dat ik rekening hoef te houden met een verhuur tarief . Als beginnende heb ik nog vele vragen maar gelukkig dat ik veel antwoorden hier kan vinden op Higherlevel (mijn dank aan de HL team en alle forumleden) Nu nog een vervoerder/expediteur vinden van Friesland naar haven Rotterdam. Iemand tips?
 3. Hallo allemaal, Binnenkort wil ik 2 40ft FCL containers exporteren naar een kennis van me in Marokko, nu vraag ik me af wat ongeveer een redelijke prijs is voor een iso 40ft standaard zeecontainer. (Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar kan niks vinden) Heb wel verschillende offertes die variëren van 2200 tot 2800 euro maar vind dit nog aan de dure kant (ex transport kosten naar Friesland) , zijn deze prijzen gangbaar? Of kan ik beter gaan voor huur en moeten deze containers dan ook weer terug naar Nederland of blijven ze in de land van aankomst? Bedank
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept