Jump to content

Gerda cuperus

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Over (nieuwe) aanbesteding: dit is nooit aanbesteed geweest. Ik ben vier jaar geleden begonnen en er zijn steeds nieuwe opdrachten geweest. Deze lagen inhoudelijk dicht bij elkaar, men ziet dat nu niet als losstaande opdrachten (in mijn optiek wel) en nu er stevig bezuinigd moet worden realiseert men zich dat wat ik gekost heb de Europese aanbestedingsgrens voorbij is én dat men de eigen inkoopregels overschrijdt. Los van de regels en hoe die moeten worden toegepast speelt er op de samenwerking intern veel op het gebied van oa vertrouwen. Ik moet sowieso bedenken of ik daar in wil stappen; als externe heb ik steeds een positie aan de zijlijn kunnen behouden .
  2. Ik ben vier jaar geleden begonnen als zzp er en ik heb veel werk, onder andere bij een gemeente. Nu heeft de gemeente een probleem, ik ben de aanbestedingsgrens gepasseerd. Zij willen graag dat ik de huidige klus blijf doen maar dan in een tijdelijk dienstverband (16 uur voor een half jaar). Ik kan bedenken dat dit bepaalde voordelen biedt (kosten vervallen zoals premie AOV, ik betaal vrijwillig door aan pensioenfonds, dat kan (deels) stoppen, dit biedt zekerheid), maar mogelijk ook nadelen. Het uurtarief is uiteraard lager. Ik wil niet meer dan 12 uur eventueel in dienst zodat ik het urencriterium wel kan blijven halen. Wat zijn nadelen waar ik niet aan denk?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept