Jump to content

godinstella

Newbee
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Recent activities

 1. Beste, ik werk als online meesteres. dit houdt in dat ik via whatsapp, Skype en andere Chatmiddelen online sexuele chatdiensten aanbied, waarbij ik ook erotische foto’s en video’s deel van mezelf. Mijn lijf is dus basicly mijn marketing. Ik heb me bij de KVK ingeschreven als ZZP’er en ik maak gebruik van de KOR regeling. op dit moment heb ik 16.000 omzet dit jaar, dus mijn KOR regeling is bijna afgelopen (vanaf 20.000) kosten maak ik zeer weinig omdat ik weinig onkosten heb met mijn bedrijf. Oftewel de winstmarge is heel hoog. Nu mijn vraag: ik heb mijn borsten laten vergroten, bij een privé kliniek voor 5000 euro. Zou ik dit (gedeeltelijk) als aftrekpost kunnen schrijven bij het opgeven van de belasting volgend jaar? Zoals ik al beschreef is mijn lichaam in principe mijn grootste PR en ook gebruik ik dus foto’s tijdens chatsessies met klanten. Je zou dus kunnen stellen dat vergrote borsten bijdragen aan een verhoging van omzet. ik ben zeer benieuwd, wie kan me helpen?
 2. ik begrijp de verwarring over mijn laatste verhaaltje. ik bedoelde dat ik dus 2 maanden al gewerkt heb, en geld verdiend heb... voordat ik me inschreef bij de kvk. dus eigenlijk heb ik eerst 2 maanden zwart gewerkt met mijn prive rekening. hierdoor ben ik bang dat als ik bij mijn eigen bank een zakelijke rekening aanvraag, ik problemen krijg met dat zwart verdiende geld, vandaar dat mijn voorkeur een externe bank had.
 3. Oke dankjewel voor alle hulp zover, Ik heb eigenlijk nog een aanvullende vraag hierover. Ik heb "mijn diensten" eerst eens 2 maanden aangeboden zonder mij in te schrijven bij de kvk. Toen kwamen deze bedragen rechtstreeks binnen bij mijn prive rekening. Ik was me er van bewust dat dit officieel natuurlijk niet helemaal de bedoeling is, daarom heb ik me na 2 maanden ook netjes ingeschreven bij de kvk en ben ik belasting gaan betalen. Maar ik wilde eerst weten of het wel echte werkte en of er genoeg binnen kwam. Nu wil ik dus via jullie hulp mijn eigen bank gaan gebruiken om een zakelijke rekening te krijgen, maar... er zijn dus 2 maanden lang bedragen op mijn prive rekening gestort, van steeds hetzelfde bedrag. Hetzelfde bedrag wat er dadelijk steeds binnen gaat komen op mijn zakelijke rekening. Oftewel, ik ben bang dat mijn eigen bank er achter komt dat ik dit 2 maanden zonder belasting betalen heb gedaan en ik er gezeur mee krijg. Mijn vraag is dus of dit mij problemen kan op gaan leveren als ik bij mijn eigen bank een zakelijke rekening aanvraag. Mila
 4. Beste, sinds een maand heb ik mij geregistreerd als ZZP’er bij de KvK. Met De bijpassende SBI code 9609. Ik bied erotische chatdiensten aan via whatsapp, KiK of Skype. Dit is in Nederland een volledig legaal beroep en ook door de KVK goed gekeurd. Vreemd genoeg ben ik nu al bij 2 banken (sns en Knab) geweigerd toen ik een zakelijke rekening aan vroeg, met reden: acceptatiebeleid. Kan iemand mij helpen bij welke bank ik terecht kan, of op welke manier ik dit wel voor elkaar kan krijgen. Het liefst geen Rabobank. mijn extra vraag is nog: mogen ze mij wel zomaar weigeren, daar ik een gelegaliseerd beroep uit oefen en daar open en eerlijk over ben geweest. ik verneem graag, Mila
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept