Jump to content

Pieter5713

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Pieter
 • Last name
  van Wateren

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. De meerwaarde die ik zag is 2 extra handen eerlijk gezegd meer niet. Ik ben het met u eens dat woord is woord maar soms krijg je een mooie kans aangeboden en is het beter als je die pakt vooral nu als in een vroegstadium zit. We hebben gelukkig nog niks anders gedaan dan de training en een paar gesprekken. Ik vind het ook geen probleem om de kosten van de training te vergoeden.
 2. Dankjewel goed om te weten ga ik zeker naar kijken.
 3. Dankjewel voor je mening. de tijd zal het leren.
 4. Dankjewel Inspirista en Roel J. Ik denk dat het inderdaad een beter uitkomst is als we ieder ons eigen onderneming hebben en elkaar kunnen helpen waar het kan. Zo behouden we allebei onze vrijheid.
 5. Beste mensen, Ik zit in een dilemma en dat is dat ik een paar maanden geleden bij een kennis die ik 2 jaar ken met een bedrijfsplan kwam om samen wat te beginnen. Ik heb de idee uitgelegd en hij was heel geintresseerd. Wij hebben inmiddels ookal een cursus gevolgd met betrekking tot de werkzaamheden die we gaan uitvoeren. Het enige probleem is geld en we wouden het bedrijf beginnen zonder lening. Dus een jaar lang werken en geld sparen. Ik heb dit laatst aan mijn vader verteld die al 25 jaar succesvol ondernemer is dus voor advies kom ik vaak bij hem. Ik heb aan hem uitgelegd het idee uitgelegd en verteld dat ik het samen gaan doen met iemand. Zijn advies was niet doen doe het lekker alleen ik kan spreken uit ervaring en als je alleen bent kan niemand vragen waarom je het zo doet of waarom je 3 weken op vakantie gaat in plaats van 2. Ik vertelde hem dat ik daar duidelijke afspraken over ga maken en dat het we goedkomt. Nu komt het antwoord die daarop volgde en dat is dat mijn vader mij bereid was een investering te bieden van €30.000 zonder terugbetaling of enige rente zolang ik het maar alleen doe. Het lastige is dat ik mij kut ga voelen als ik nu tegen de collega zeg dat ik het tog liever alleen ga doen heb het nog met een paar vrienden over gehad en die zeiden je moet het gewoon zakelijk zien en je emoties daarvan weg te houden. Daar hebben ze dan wel gelijk in zaken en emoties gaan niet samen maar ik zit nog steeds met het gevoel hoe ik dit op een eerlijke en nette manier kan doen. Is er iemand die mij hierover advies zouden kunnen hoe zou jij het doen als je in dezelfde situatie zou zitten als ik? ik hoor het graag.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept