Jump to content

JJ1993

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Hey Norbert, Bedankt voor je reactie! Geef ik je gelijk in, gaat alleen niet op denk ik. De klant koopt in dit geval toegang tot het profiel van de aanbieder en kan daarmee dus over een bepaalde periode de content zien dat word aangeboden. Wel is het mogelijk dat de aanbieder zijn advies gratis deelt, waarbij het mogelijk is om een "fooi" te geven. Mijn vraag beperkt zich dus tot het deel dat alleen te zien is door 'geabonneerd' te zijn.
 2. Klopt! Zit een systeem achter die het advies op waarde inschat waardoor je het platform transparant maakt. Het is gericht op een hele specifieke markt en zal dus enkel en alleen daarvoor gebruikt kunnen worden. Daarbij twijfel ik over de afweging om het gehele bedrag + provisie zelf te ontvangen en dit na bijv. 30 dagen minus provisie uit te betalen of dit direct al te splitten bij de transactie. Er zijn verschillende scenario's te bedenken waarbij de ene methode beter is dan de ander en visa versa en ik vraag mij dus af hoe anderen dit zien.
 3. Beste Lezer, Momenteel werk ik aan een startup, waarbij ik samen met twee programmeurs een geniaal platform aan het bouwen ben, die gaat acteren in een booming markt. Hoe enthousiast ik nu wil vertellen hoe en wat dan, ga ik het even on Topic houden. Het platform dat wij aan het bouwen zijn draait om een verdien model heen met commissies, waar persoon A advies aanbied aan persoon B, er zullen vele aanbieders zijn en vele 'zoekers'. Het betaal systeem gaat via Paypal verlopen, want international platform. Nou worstel ik met de vraag; is het beter om het volledige bedrag eerst op eigen rek
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept