Jump to content

Johan Peters

Newbee
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Antwerpen

Vision

 • I'm looking for people who
  mij kunnen adviseren hoe ondernemers te vinden die willen exporteren naar/een vestiging opzetten in Centraal- of Oost-Europa, de Baltische staten of de Balkan. Ik heb voor hen een dienstenaanbod (zie mijn site).
 1. Ik ben een redacteur/communicatiemedewerker/journalist en momenteel in between jobs zoals dat zo mooi heet. Ik woon nu nog in Antwerpen, maar ben van plan terug te keren naar Nederland. Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam. In Nederland wil ik ondernemers bijstaan die plannen hebben zaken te gaan doen in Centraal- of Oost-Europa, de Baltische staten, de Balkan. Dit via gerichte info inzake de politieke situatie, historie, cultuur en natuurlijk de economische cijfertjes. Hoe meer je over een land/regio weet, hoe beter beslagen je ten ijs komt. Ik heb al een businessplan klaar, maar zit nog met een belangrijk punt: waar vind ik mijn doelgroep? Ik weet dat er voldoende Nederlandse ondernemers zijn die in de genoemde regio's zaken doen/zaken willen gaan doen, maar ik heb geen overzicht van wie het zijn of hoeveel het er zijn. En dan is het lastig uitpluizen wie ik kan rekenen tot mijn doelgroep en in de toekomst kan benaderen. Is er een organisatie van ondernemers die ondernemen in een van de genoemde regio's? Wellicht een netwerk? Ik richt mij voor alle duidelijkheid op het MKB. Alle tips zijn welkom. [mod edit: promotie alinea verwijderd, je kunt links plaatsen in je profiel en je handtekening].
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept