Jump to content

Jmaikel

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Company info

 • Location
  Zaandam
 1. Gun factor? Zodat ik ambassadeur wordt van het bedrijf en in de toekomst ook klussen voor hen binnen kan halen? Op deze manier heeft niemand iets.
 2. De tussenpartij wilt op geen enkele manier mij tegemoetkomen door bijvoorbeeld een afkoop fee af te spreken. Daarnaast heb ik geen zin meer om op elke factuur 2 volle maanden te wachten(dat was al voor de corona zo). En ik weet ook wel dat er bepaalde afspraken zijn gemaakt echter heb ik 2000 uren gedraaid voor desbetreffende bureau enige coulantie en elkaar tegemoet komen in deze tijd is niet verkeerd.
 3. Ik zou het inderdaad ook niet leuk vinden al eigenaar van het bureau, maar uiteindelijk is het een oogsten zaaien verhaal. Ik bespaar jullie de details waarom ik niet voor desbetreffende bureau meer wil werken. Deze overeenkomst is wel een aanvulling op een opdracht/overeenkomst. Echter heb ik die opdracht/overeenkomst niet met dit bureau. En er is niet echt ruimte voor overleg voor een eventuele afkoopsom.
 4. Hallo allemaal, Ik heb als zzp'er binnen de hospitality branche voor een bureau gewerkt die klussen voor mij binnenhaalde. Toen ik met dit bureau in zee ging heb ik een concurrentie-relatiebeding getekend. Ik heb even het contract geupload zie hieronder links: https://ibb.co/RQD1vFL https://ibb.co/6JTgTbd Een van de opdrachtgevers heeft me direct benaderd en eerlijk gezegd wil ik desbetreffende klus aannemen zonder tussenkomst van de vorige partij. Mijn vraag is; is dit contract rechtsgeldig en kan ik hier onderuit komen? Aantal opmerkingen: -Verder heb ik geen overeenkomst met desbetreffende bureau alleen mondeling -Begin van het contract staat dat ze in Amsterdam zitten in de laatste regel staat er Utrecht en er staat dat ik het daar heb ondertekend, dit is niet waar dit was in Amsterdam. Alvast bedankt voor jullie aandacht. Groet,
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept