loading
Ga naar inhoud

Jack75

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer in spe

Recente activiteiten

  1. Ik heb een optie op nieuwbouw onroerend goed. Ik wil dit graag doen met investeerders echter waar moet ik beginnen en hoe doe ik dat. Het gaat om de duur van maximaal 3 jaar.
  2. Goede middag allen, Als particulier gezin hebben wij een aanbod van een geweldige nieuwbouwwoning. Helaas krijg ik geen hypotheek vanwege BKR. De codering belemmert ons als gezin in onze ontwikkeling. Ik heb er alles aan gedaan om de toenmalige schuld af te betalen en dat is gelukt. Feit is en blijft dat na inlossen op 1-1-2018 de codering nog 5 jaar staat. De 5 jaar verloopt op 01-02-2023. Op deze datum kan ik weer een hypotheek aanvragen. Alles wat me hierin te verwijten valt neem ik zelf de verantwoording voor. Maar bij goed presteren hoort een nieuwe kans. Toch zou je zeggen wacht nog even tot die datum. Er zijn een aantal redenen waarom ik niet wil en kan wachten. -Het aanbod van deze energie-neutrale nieuwbouwwoning. -Beiden hebben wij een huurwoning dus dubbele huurlasten. -Beide woningen zijn te klein om daar met 2 volwassenen en 2 kinderen te wonen. -Wij zijn nu nog jong en gezond. -Wij hebben nu beiden een vaste aanstelling. Hoe het over 2 of 3 jaar eruit ziet weet niemand. Om die 2 en half jaar te overbruggen maar wel van de woning te genieten zoek ik een investeerder die gedurende 2 jaar het bedrag van de woning beschikbaar stelt. Uiteraard tegen een redelijke rente als vergoeding. Vervolgens koop ik na 2 jaar de woning middels een eigen verworven hypotheek. Aangezien het een nieuwbouwwoning betreft is het risico voor de investeerder vrijwel nihil. Nu is mijn vraag hoe ik in contact kom met dergelijke investeerders. Mocht het namelijk niet lukken zal ik de woning af moeten wijzen wat geen ramp is maar wel zonde.
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké