Jump to content

E de B

Newbee
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40

Recent activities

 1. Wat bedoel je met vorm? Het is geen idee wat beschermd is en het wordt door meer webshops in die branche gedaan. Buiten dat had dit dan niet als concurrentiebeding moeten gelden welke reeds verlopen is?
 2. Beste leden, Een aantal jaar geleden hebben wij een webshop verkocht. Ik heb destijds altijd spijt gehad van de verkoop, maar het was destijds niet anders. Nu alles anders is wil ik mijzelf weer op deze markt begeven.. In de verkoop overeenkomst stond een onderdeel concurrentiebeding. Onderstaand de paragraaf: Kan ik nu zonder problemen een concurrent van mijn oude webshop opzetten? De 3 jaar zijn al ruim voorbij. Met vriendelijke groet, E de B
 3. Dat is ooit ook ter spraken gekomen, maar het geld voor de aanschaf van aandelen willen we gebruiken om overnames te doen. Dit is mijn grootste zorg momenteel. Ik heb het gevoel dat ik in een cirkel kom van rente betalen, maar dat het aflossen te langzaam zal gaan. Hoe wordt dit dan normaal geregeld? Als ik de website van de belastingdienst quote is de omschrijving: Kan de belastingdienst dan niet eisen dat dit gelijk gesteld wordt aan de lopende lening? Zal de bank dat niet sowieso eisen dan?
 4. Misschien is het binden aan het bedrijf een beetje kort door de bocht daar ik mezelf ook wil binden aan het bedrijf. Het komt van twee kanten.
 5. Beste leden, Momenteel ben ik werkzaam bij een bedrijf die mij graag wil binden. Dit betekend dat ik mijzelf zal inkopen voor bepaald percentage en hier worden nieuwe aandelen voor uitgegeven. Voor het inkopen zijn geen eigen middelen beschikbaar, hiervoor zal de bank een lening verstrekken die de holding zal betalen. Dit bedrag zal ik als rekening courant opbouwen naar de holding toe en betalen middels later beschikbare eigen middelen en dividend uitkeringen. Ik heb hier twee vragen over. 1. Ik kan weinig vinden over deze methode, zijn er hierin nog zaken waar ik rekening moet houden en is dit een veel gebruikte methode bij inkopen? 2. Klopt het dat de belastingdienst eist dat er een rente afgesproken wordt die gelijk is aan de rente van de bank? Of mag dit ook lager zijn? Met vriendelijke groet, E de B
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept