Jump to content

Roy_59

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Dank voor jullie antwoorden maar nu kom ik met het volgende. Deze rechtspersoon heeft 4 BV's op zijn naam staan waarvan er nog 3 actief zijn. Kan ik dat dan alsnog niet verhalen op hem. Het gaat toch om 3000 euro Het lijkt wel als de BV leeg is dat die zich gewoon failliet laat verklaren en alles doorschuift naar een andere BV.
 2. Bedankt voor jullie antwoorden. Ik zal over een tijdje nog een aanmaning sturen en als ik er geen reactie of betaling op krijg zal ik het moeten afboeken zoals hierboven vermeld staat.
 3. Hallo Ik heb nog een factuur open staan van een klant. Hier is in 2019 faillissement bij uitgesproken. De openstaande factuur heb ik dus naar de desbetreffende curator gestuurd en heeft deze ook bij het dossier gedaan. Nu krijg ik afgelopen week een brief van de curator dat het faillissement is opgeheven vanwege gebrek aan baten. Als ik op internet zoek zou de factuur gewoon open blijven staan. Nu is mijn vraag, kan ik deze factuur alsnog op de rechtspersoon verhalen of kan ik een betaling in de toekomst vergeten. Het betreft een BV.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept