loading
Ga naar inhoud

Ondernemer2020

Newbee
 • Aantal berichten

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  ondernemer in spe

Recente activiteiten

 1. Bedankt voor de reacties! Mij leek het ook beter om ingeschreven te blijven. Zojuist heb ik mijn accountant gesproken en tot mijn verbazing geeft zij aan dat het 'verstandiger' en overzichtelijker is om mij uit te schrijven en opnieuw in te schrijven wanneer ik besluit om weer als zelfstandige aan de slag te gaan. De huidige situatie is dat ik vanaf december 2020 in loondienst zal zijn. Naar verwachting zal ik in 2021 geen werkzaamheden verrichten als zelfstandige aangezien ik full time in loondienst ben. Mijn accountant geeft aan dat de BTW aangiftes inderdaad geen extra werk zullen opleveren daar dit nihil zal zijn. Echter zal ik wel weer de IB aangifte door de accountant moeten laten doen omdat ik dit zelf niet kan en dus onnodig extra kosten zal hebben. Volgens haar dus handiger om uit te schrijven zodat ik geen zorgen meer hoef te maken over de BTW aangifte en de IB aangifte gewoon zelf kan doen. Enige nadeel wel dat ik mij weer moet inschrijven bij de KvK en daar fysiek heen moet gaan. Hoe zien jullie dit?
 2. Hallo allemaal, Vanwege Covid-19 zit ik al enige tijd zonder opdracht en heb besloten om full time in loondienst te gaan. Het idee is om ongeveer 1-1.5 jaar in loondienst te gaan waarna ik weer een poging wil doen om als ZZP'er aan de slag te gaan. Is het hierbij verstandiger om mij uit te schrijven bij de KvK of kan ik gewoon ingeschreven blijven?
 3. Hallo allemaal, Al enige tijd ben ik onderzoek aan het doen naar het importeren van cosmetica producten uit Azië. Het betreft producten die reeds op de NL markt verkocht worden, ik zal dus niet de eerste of enige importeur zijn. Volgens de NCV moet een product voldoen aan drie punten: veiligheidsbeoordeling, productinformatie dossier, volledig etiket. Het is mij een raadsel hoe ik voor elk product aan al deze informatie kan komen en daarnaast moeten de producten ook nog getest worden. Heeft iemand hier wellicht ervaring mee of suggesties waar ik meer details hierover kan vinden? De producten worden door verscheidene kleine partijen (met name webshops) reeds verkocht op de NL markt en ergens kan ik mij niet helemaal voorstellen dat deze partijen al deze informatie beschikken voor al hun producten. Bedankt!
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké