Jump to content

guuz88

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Recent activities

 1. ok, ik denk dat ik het begin te begrijpen. En in dat geval hoef je jezelf dus geen salaris te betalen. (Is er feitelijk geen gebruikelijk loon) Ik ben in mijn geval dus wel verplicht voor een maand mezelf een salaris uit te betalen en een LB-nummer aan te vragen etc. Dank voor alle info!
 2. Dank voor de reacties tot dusver (en het welkom). Wellicht dat verdere toelichting handig is. Ik ben al een aantal jaar 100% aandeelhouder van mijn Holding BV en statutair directeur, maar ik heb nooit voor mijn BV arbeid verricht. Mijn BV houdt een zwik aandelen, maar verder gebeurt hierin helemaal niets. (Hele saaie aangiftes ook..) Ik ben tot dusver ook gewoon elders in dienst geweest. Nu wil ik graag voor de duur van 1 maand arbeid verrichten voor mijn Holding BV, waarvoor ik ook kan factureren. Ik heb op dit moment geen dienstverband elders meer. Tegelijkertijd zit
 3. Ok, dus indien het geval is dat er maar 1 maand vanuit de BV gewerkt wordt, moet dat naar een jaarsalaris verrekend worden? Dit zou dus alleen het geval kunnen zijn indien iemand slechts een paar uur per maand werkt, begrijp ik dat goed?
 4. Mijn vraag gaat over de gebruikelijk loon regeling en de 'regel' die de Belastingdienst stelt ten aanzien hiervan wanneer dit salaris onder de € 5000,- ligt. Zie ook de site van de BD. Ik werk een maandje vanuit mijn eigen Holding BV, als een soort extensie van het dienstverband wat ik hiervoor had. In dat dienstverband verdiende ik minder dan € 5000,- per maand, dus het is aan te tonen dat ik in een vergelijkbaar dienstverband minder dan € 5000,- verdiend zou hebben. Het is mij niet geheel duidelijk wat dit nu impliceert, ik lees op de site dat ik geen loonheffingen ve
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept