Jump to content

Onwais

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Beste Norbert, bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ik heb indertijd (bij aanvang contract) een schrijven van hun gezien dat zij dezelfde huur zouden hebben en dat bedrag ook zouden doorberekenen aan mij. Ik heb dat dus niet zelf op papier. Zij waren al blij dat zij het winkelpand 2 jaar konden onderverhuren aan mij, zij hadden namelijk nog een contract lopen voor 3 jaar. Mijn contractperiode zit er bijna op (eind van het jaar) en ik wilde onderhandelen over nog een vervolgjaar en daarbij heb ik gevraagd om een lagere huursom, gezien de Coronacrisis e.d. Nu verspraken zij zich en gaven aan zelf ruim 700 euro minder te betalen. Ik vind dat wel een heel groot verschil, ik snap best dat zij er iets op doen, maar dit vind ik buiten proporties.
  2. Goedemiddag, Sinds anderhalf jaar huur ik een winkelpand onder (onderhuur dus). Bij het afsluiten van het contract hebben de onderverhuurders doen voorkomen dat zij de huur 1 op 1 zouden doorzetten, dat ik dus het zelfde bedrag betaal als dat zij aan de eigenaar moeten betalen. Nu kom ik er bij toeval achter dat zij er honderden euro's per maand bovenop hebben gedaan. Kan ik hier nog iets mee of moet ik gewoon mijn contract uitzitten? Wie kan mij goede raad geven.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept