Jump to content

Henk4849

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    adviseur
  1. Hallo Joost, Dank voor je helder antwoord. Blijft voor mij nog wel een vraag staan: De activiteiten die VOF verrichte worden met ingang van 9 april 2019 volledig door de BV verricht (dus vanaf dat moment ook BTW aangiftes vanuit de BV). Is het dan alsnog mogelijk om de BV fiscaal per 1-1-2020 te laten starten middels een intentieverklaring?
  2. Een kennis van mij is per 9 april 2019 vanuit VOF naar BV gegaan. Er is echter tot op heden geen contact met de Belastingdienst voor wat betreft de inbreng in de BV (geruisloos of ruisend). Ik ga er vanuit dat dit op dit moment ook niet meer mogelijk is om dit nog met de Belastingdienst af te stemmen omdat hij rijkelijk laat is. Betekent dit dat de enige optie die nog overblijft een activa/passiva transactie is? Dus opmaken van definitieve balans van de VOF per 9.4.2019 en dit inbrengen als openingsbalans BV?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept