Jump to content

Tvgeel

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Tinus
 • Last name
  van Geel

Company info

 • Location
  Brabant
 1. Ah dat klinkt inderdaad erg logisch. Simpelweg de uren die op de loonstroken staat dus. Ik maak geen overuren dus dan ga ik het redden :) Dankjewel!
 2. Er is één punt wat ik nog niet duidelijk krijg, en waar ik nergens antwoord op kan vinden. Als niemand het hier weet zal ik eens met de BD bellen het hun reactie hier plaatsen. Het gaat om de vraag "hoeveel uur ik in loondienst werk". Zijn dit: - De daadwerkelijke uren: 32u * 52 weken - vakantiedagen (Situatie A) - De contracturen 32 uur * 52 weken (Situatie B) Lijkt een klein verschil, maar scheelt toch al snel een kleine 200 uur per jaar. Ik zit net tussen de twee in als ik naar mijn prognose voor ondernemerschap in 2020 kijk. Ik zal meer uren maken dan situatie
 3. Dank allemaal voor jullie reactie! Ik maak me inderdaad druk om niets. Ik weet zelf donders goed hoeveel tijd ik hierin steek, ik was vooral bang dat de belastingdienst dat niet zou begrijpen omdat het toch wel een andere vorm van ondernemen is dan traditioneel. Ik ga de links naar mijn content toevoegen aan de urenregistratie, dat vond ik een heel goed idee! Verder is de omzet er zeker naar, dus ik heb weer wat geleerd en meer zelfvertrouwen over dit onderwerp. Dank!
 4. Dank voor de reacties zover :) Voor zover ik weet moet ik inderdaad meer uren besteden aan mijn eigen onderneming dan in loondienst. Wellicht had ik mijn vraag veel simpeler kunnen stellen: Komt het vaker voor dat iemand die 32 uur in loondienst werkt óók meer dan 32 uur in zijn onderneming werkt, en is dit voor de Belastingdienst oké zo lang ik dit kan aantonen? Ik werk natuurlijk veel te veel en dit ga ik geen jaren volhouden, maar ik kan/kon me gewoon voorstellen dat de Belastingdienst sowieso moeilijk gaat doen omdat er maar weinig mensen zijn die zó veel werken.
 5. Hi allemaal, Allereerst fijn dat iemand de tijd wilt nemen om mijn vraag te bekijken. Ik lees al enkele jaren meet op het forum als het over onderwerpen gaan die dicht bij mij staan. Ik heb een vraag / wat vragen m.b.t. het urencriterium. Ik zal eerst even kort mijn situatie schetsen. Sinds 2012 ben ik ZZP'er en verdien ik wat geld met mijn websites die verkopers zoals Bol.com promoten en daar een provisie voor krijgen (affiliate marketing). Niets groots, altijd een beetje 'erbij' naast mijn werk met een omzet van enkele duizenden euro's per jaar. Sinds
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept