Jump to content

Deadite

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 1. Sorry je hebt helemaal gelijk, thanks voor je hulp in ieder geval!
 2. Nu is het wel zo dat mijn functie gaat veranderen en ik bestuurder wordt (Technisch Directeur) daarnaast hebben we ook al besproken dat we iets moeten regelen waardoor ik niet zomaar ontslagen zou kunnen worden. en met name dat laatste is volgens mij van invloed van wel of niet sociale verzekeringsplicht?
 3. Bedankt voor je uitgebreide antwoord, er is overigens misschien sprake dat een andere collega eenzelfde constructie aan gaat dan zouden de verhoudingen 25,25,50 zijn geldt dan nog steeds het verhaal dat ik en mijn collega verplicht sociaal verzekerd zijn?
 4. Bedankt voor de antwoorden tot zover, we zijn nog in overleg (met hulp van de accountants) over hoe ik de aandelen het beste kan verwerven als blijkt dat ik een regeling tref waar ik direct voor 25% ga gaat dan nog steeds dat WW en WIA verhaalt op? of moet ik het dan wel zelf regelen en heb ik dan meer keuze vrijheid m.b.t. AOV?
 5. Hoi Norbert, Thanks, 1. Ik ga werken met een managementfee 2. aandelenbelang begint bij 5% maar wordt opgebouwd naar 25% 3. vooralsnog is dat niet het plan.
 6. Ik ben voornemens een holding BV te starten welke aandeelhouder is van het bedrijf waar ik momenteel werk. Nu is het zo dat het bedrijf (WerkMij) uiteraard verzekeringen heeft afgesloten (aanpsrakelijkheid, etc.) en ik daar deels gebruik zou van moeten kunnen maken (?) Ik zou mezelf natuurlijk ook moeten verzekeren (in ieder geval AOV) maar ik vroeg me af wat ik daarnaast nog minimaal zou moeten regelen aan verzekeringen voor mijn eigen Holding BV.
 7. Hallo allemaal, Ik heb een best wel unieke kans om aandeelhouder te worden bij het ICT bedrijf waar ik op dit moment werk. Een van de directeuren is met pensioen gegaan waardoor er nu nog 1 directeur is die het bedrijf uiteraard wilt continueren en daar hulp van mij bij wilt. De directeur die overblijft is straks voor 100% eigenaar (die neemt 50% over van degene die met pensioen gaat) Aangezien het voor mij voor het eerst is dat ik zoiets ga doen zie ik even niet hoe ik moet starten en wil jullie dan wat vragen voor leggen: Aangezien het om een hol
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept