Jump to content

Johannus

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Dankjewel Norbert! Dit lijkt mij inderdaad doorslaggevend. Alhoewel de UBO en percentage van het belang wel gewoon zichtbaar blijven, zou het alsnog kunnen dat de structuur voor weerstand zorgt i.v.m. de regelgeving rondom compliance. Ik ga eerst eens informeren bij verzekeraar en bank.
  2. Goedendag, Met het oog op het UBO-register ben ik zoekende naar een structuur die enigszins anonimiseert. Ik ben vooralsnog uitgekomen bij de Open Commanditaire Vennootschap (CV) of een Open fonds voor gemene rekening (FGR). De FGR lijkt voor mijn situatie echter vooralsnog geen optie. Met mijzelf als enig belanghebbende zou de CV structuur bestaan uit: STAK en beherend vennoot die een CV tot stand brengen met daaronder een aantal bv's. Wat meer context: De structuur is geenszins bedoeld om belasting te ontwijken of openheid te beperken richting de Belastingdienst. Ik weet dat d
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept