Jump to content

Tinitenzo

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. De aandelen staan tegenover dat ik mijn vorige onderneming opdoekte, en met mijn werknemer in dienst ging bij de B.V. Er is dus geen geldbedrag bij gemoeid. De huidige waarde van de aandelen in de B.V. zou vrij hoog kunnen zijn, in de richting van een nieuwe auto, en afhankelijk van wie je vraagt misschien meerdere auto's. Dat is als je naar de potentieele waarde kijkt, niet de intrinsieke (die is in principe negatief geloof ik).
  2. Iets langer dan een jaar geleden heb ik mijn consultancy (eenmanszaak met 1 werknemer) stopgezet om leiding te geven aan de IT tak van een jong bedrijf. Daar tegenover stond dat ik een kleine deelname zou krijgen in het (op dat moment iets) grotere bedrijf. Door omstandigheden hebben we dat toen niet meteen vast gelegd, en het heeft nu iets langer dan een jaar geduurd maar nu willen we het toch eindelijk vast leggen. Probleem natuurlijk is dat die aandelen inmiddels een grotere potentieele waarde hebben, mogelijk meer dan waarvan ik de belasting zou kunnen betalen. Om dit op te los
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept