Jump to content

Themeister

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Vooral deze laatste punten zijn punten die een heroverweging wellicht weer open gooit. Bedankt voor deze waardevolle aanvulling! We gaan op zoek naar EU fabrikanten om in contact te treden om zo nogmaals een goede afweging te maken.
 2. Nee, er zijn verschillende sourcing agents die buiten het contact met de fabrikant en de controle op de kwaliteit ook fulfilment aanbieden (opslag en verzending). Verder zijn er ook fulfilment centers in China die voordeliger zijn in opslag en verzending. Door een groot deel vanuit China te versturen besparen we natuurlijk ook op transportkosten. De controle op kwaliteit zullen wij sowieso nooit loslaten en altijd mensen voor inzetten. Zeker als we uiteindelijk ervoor kiezen om in China te produceren (maar ook binnen de EU zullen we deze controle nooit loslaten).
 3. Voornamelijk, zoals je natuurlijk zelf kunt raden de kosten, maar jij bent van mening dat deze 'winst' niet opweegt tegen de haken en ogen van het importeren? Dit is een overweging die wij constant proberen af te wegen namelijk. Buiten de lagere kosten gaan wij ook internationaal verkopen/verzenden. Vanwege dit feit leek China ons ook interessanter qua kosten van verzendlogistiek. Voorraadbeheer en verzending is daar (ook) voordeliger. Jij zou ons adviseren een gecertificeerde cosmetica fabrikant binnen de EU te zoeken? Je geeft aan dat er plenty zijn, heb jij voor ons voorbeelden? Of spec
 4. Je hebt helemaal gelijk, mijn excuses hiervoor! Het is vooral dat wij door het bomen het bos niet meer zagen, inmiddels ook goed contact met iemand van de KVK die ons ook hierin goed heeft geïnformeerd. Samen met de antwoorden van jullie zijn wij zo een heel stuk verder gekomen. Nogmaals dank.
 5. Norbert, Bedankt voor je antwoord. Een deel van de informatie hadden wijzelf ook al teruggevonden, maar toch zitten er goede tips bij waar we zelf nog niet aan gedacht hadden! Hier kunnen we al mee verder komen. Mochten er nog meer tips zijn horen we die graag. Dankjewel!
 6. Goedendag, Wij willen onze (scheer)lotion laten produceren in China. Wij zijn in contact met een sourcing agent om de juiste fabrikant te vinden. Nu zijn we vooral nieuwsgierig waarbij wij bij de import van onze lotion aan moeten denken met betrekking tot de certificering en regulering. Iemand hier ervaring mee? Of waar wij deze informatie het (snelste) kunnen achterhalen. Zijn er nog andere tips of tricks waar wij op moeten letten bij de import van een lotion (vloeistof). Met import van andere producten hebben wij wel ervaring, dus het betreft voornamelijk gericht op beauty (scheer)loti
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept