Jump to content

ketchip

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Recent activities

 1. Nog even een terugkoppeling van mij :) Zoals door @Joost Rietveld geadviseerd heb ik een taxatie laten uitvoeren en voor het taxatie bedrag afgelopen dinsdag het appartement overgedragen van mijn B.V. naar mijzelf als privé persoon. Dank @IBOSAF voor de tip m.b.t. de overdrachtsbelasting ;) Uiteindelijk viel de financiële schade mee door deze tip en doordat de taxatiewaarde een paar procent lager uitviel door het feit dat het appartement verhuurd wordt.
 2. Dankje Joost :) Klinkt logisch, alleen kan ik de woning natuurlijk niet op Funda zetten om te kijken welke biedingen er binnenkomen. Denk je dat een taxatie ook toereikend is?
 3. Hallo, Mijn B.V. is eigenaar van een verhuurd appartement. Dit appartement is begin dit jaar in onverhuurde staat aangeschaft en wordt inmiddels verhuurd (2 jarig contract, nog 16 maanden resterend). Ik overweeg om het eigendom van dit appartement naar prive over te brengen. Mijn vraag is: welke verkoopwaarde dien ik hierbij te hanteren? Aangezien ik zelf aandeelhouder ben van de B.V. heb ik natuurlijk een persoonlijk belang bij een zo laag mogelijk bedrag, maar de fiscus gaat vast niet met alles akkoord :) Mvg
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept