Jump to content

RoeldeV

Newbee
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Roel
 • Last name
  De Vries

Company info

 • Location
  Amsterdam

Recent activities

 1. Jazeker, alle voorraad is bij mij. Alleen ik zoek nog een goede en makkelijke plugin om te gaan gebruiken voor mijn website via WooCommerce.
 2. Dankjewel voor je antwoord! Dat klopt zeer zeker wat je zegt. Ik denk als ik naar jouw antwoord kijk dat ik dit pas over een aantal maanden kan zeggen wat de hardlopers zullen zijn. Handelingskosten hou ik standaard op €15,00. Dankjewel! Ik heb bij diverse groothandels mogen kijken alleen zij hanteren soms een percentage x 10. Dit is erg hoog. Daarom hanteer ik een lager minimum inkoop bedrag. Ik wil mij voornamelijk gaan richten op de webshops.
 3. Dankjewel! Ik heb geen plan uitgeschreven. Dit idee is voortgekomen uit het feit dat ik mijn eigen webshop had in woonaccessoires. Ik start in januari 2021.
 4. Hi! Allereerst bedankt voor het lezen van mijn topic. Ik ben voornemens om te starten met een groothandel in droogbloemen/woonaccessoires. Dit wil ik zowel online als offline doen. Na heel veel speuren loop ik nog tegen een aantal dingen aan. Mijn webshop draait op Woocommerce. - Welke plugin is makkelijk om de voorraden bij te houden? - Welke verkooppercentage hou ik aan? - Ik heb een minimaal orderbedrag van 350,00 euro. Is dit redelijk? - Wat is jouw ervaring met een groothandel? Verkoop b2b? Ik hoor het graag! Ik weet niet of ik goed zit qua forumonderwerp om hem hieronder te plaatsen, mocht dit niet goed zijn, excuus!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept