Jump to content

Theo00

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Daar denkt mijn gezin anders over :-) Wij hebben er ook eerder gewoond, in die tijd had ik ook een bedrijf daar. Lokaal ken ik de regels wel, de zoektocht nu is erop gericht om uit te vinden hoe ik het beste om kan gaan met mijn Nederlandse BV in de tijd dat ik niet in Nederland woon.
 2. Bedankt voor jullie antwoorden. @Joost Rietveld het gaat om Curacao. Wij hebben daar eerder gewoond en volgens mij is er een goede samenwerking tussen de belastingdiensten in NL en CUR. Jou iets over bekend? @atlas1302 Oprichting van de BV staat los van deze plannen, die was toch al gewenst ivm groei van mijn bedrijf.
 3. Dat hebben we wel overwogen maar 6 maanden vinden we erg kort om met het hele gezin te verhuizen, vandaar de periode van een jaar. Als dat te ingewikkeld wordt dan zou 6 maanden nog een alternatief kunnen zijn.
 4. Ik ben voornemens om met mijn gezin een jaar in het buitenland te gaan wonen. Dat jaar is een harde grens, daarna pakken wij ons leven in Nederland weer op. Ik heb een goed lopende eenmanszaak waarvoor ik vanuit het buitenland werkzaamheden blijf verrichten. Mijn werk loopt gewoon door, net zoals ik nu ook in Nederland al voornamelijk remote contact met mijn klanten heb. Omdat we een jaar wegblijven zijn we verplicht om ons uit te schrijven in Nederland, dit heeft gevolgen voor mijn eenmanszaak, die verhuist dan mee begrijp ik en dat is niet wenselijk omdat het maar tijdelijk is e
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept